Олексій Петров відвідав одне з найбільших виробництв на Свалявщині

17 Жовтня 2020, 13:00
4624

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров завітав на Свалявщину. Перебуваючи у відпустці, очільник області вирішив поспілкуватися з мешканцями різних районів. Учора, 16 жовтня, він разом з активними громадянами відвідав водозабір у селі Сасівка, який уже багато років знаходиться у критичному стані. Окрім цього, в рамках ознайомчого візиту, Петров побував на одному з найуспішніших підприємств краю – ТОВ «Крок Вуд», що займається виготовленням меблів.  

Як розповів директор підприємства та кандидат на посаду Свалявського міського голови від Політичної Партії «Слуга Народу» Юрій Грига, виробництво наразі активно розвивається і є дуже перспективним.

«Нам вдалось налагодити реалізацію наших меблів за кордоном. Це зайняло багато часу і багато зусиль, але ми змогли реалізувати наші плани. Тож я радий, що ми можемо таким чином прославляти наш край навіть далеко за межами України», – розповів керівник підприємства. Юрій Грига також зазначив, що відгуки про продукцію чудові й він пишається тим, що меблі зі Сваляви стоять у багатьох європейських домівках.

1

1

3

Читайте також: Юрій Грига: «Щоб відродити Сваляву, мені потрібно два роки»

Присутні на зустрічі також підняли одне  найболючіших питань громади  жахливий стан доріг. Як зауважив Олексій Петров, ця проблема  результат непрофесійної діяльності попередньої влади.

«Зараз, як тільки погода врегулюється, продовжимо роботу і вже до кінця будівельного сезону всі заплановані дороги відремонтуємо. Ми  не можемо спрямувати всі кошти на один район, тому що дорогами в Закарпатті не займались останні двадцять років. Тому 5 мільярдів гривень, які були виділені тільки в цьому році на ремонт доріг  це сума безпрецендентна. Такої кількості доріг, які ми зараз здаємо, за останні десятиліття не було»,  відзвітував очільник області.

Під час зустрічі Олексій Петров також оглянув виробничі цехи, поспілкувався із працівниками та обговорив можливості подальшого розвитку підприємства.

Нагадаємо, що у вересні цього року ТОВ «Крок Вуд» отримало відзнаку від голови Закарпатської ОДА як сумлінний платник податків в номінації «Промисловість».

Для довідки: Закарпатська меблева фабрика «Крок Вуд» виготовляє сучасні меблі з масиву бука та дуба в скандинавському стилі та експортує їх у європейські країни, зокрема, Німеччину, Великобританію, Францію, Іспанію, Італію та ін. Ліжка, тумби, кухонні та журнальні столи, табурети, лавки вирізняються європейською якістю, екологічністю, є гіпоалергенними та безпечними для людини, поверхня меблів покрита натуральною лляною олією.

Фото: Сергій ФІЗЕР


1

1


1




1



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024