У Свалявській громаді утворять Громадську раду

03 Лютого 2022, 18:00
Фото з місця події 941
Фото з місця події

Ініціювала такий крок в.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець на позачерговій сесії Свалявської міської ради.

До складу Громадської ради увійдуть найбільш активні жителі громади, зайняті у різних сферах діяльності та яким небайдужа доля міста.

Не так давно за ініціативи посадовиці були проведені перші збори серед активістів, де було обговорено ідею «Свалява.Відродження», основним мотивом якої є облаштування шести сучасних паркових зон у місті.

Читайте також: У Сваляві з'явиться шість сучасних паркових зон: що і де планують облаштувати

Громадська рада інформуватиме жителів про свою роботу на офіційному веб-сайті міської ради, де будуть оприлюднені матеріали про установчі документи, план роботи, керівний склад, прийняті рішення, протоколи засідань, щорічні звіти про її роботу. 

Для довідки: Громадська рада є колегіальним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні місцевими справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органу місцевого самоврядування, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації місцевої політики. 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024