В почесного громадянина Сваляви Михайла Івановича Турка ювілей

18 Січня 2021, 16:45
2204

 Район.Свалява вітає  письменника, поета, заслуженого адвоката та жителя міста Сваляви Михайла Івановича Турка з 70-річчям та ювілеєм.

70 років – це саме та пора, коли є що згадати. Пройдено славний шлях дорогою Життя! Нехай вона і далі буде доброю і щедрою до Вас, продовжуючи підносити подарунки, які Ви заслужили роками старань, наполегливої праці та добрих справ – щирих друзів, рідних і близьких. дружину, дітей, онуків, які завжди будуть опорою і тилом, гарних учнів і колег, які б допомагали і продовжували Ваші славні справи, здоров’я міцного, оптимізму!

Гідно прожиті роки показали, що Ви можете подолати будь-які перешкоди на своєму шляху. Вам є чим пишатись, адже крізь усі життєві труднощі Ви зуміли пронести свою честь, ім’я, не заплямувавши совість, і заслужили повагу і вдячність оточуючих. Свідчення Вашої самовідданої праці важко переоцінити, адже не дарма Вас знають як одного з талановитих поетів і письменників, громадського діяча. Всі пам'ятають,  що саме Ви були першим  міським головою Сваляви, обраним голосуванням народу, а не через призначення. За час своєї праці на посаді голови міської ради Ви зробили багато добрих справ, допомагали як незахищеним верствам населення, так і всім, хто звертався за нею. 




«Як на мене, зараз занадто мало залишилося таких людей на світі і якби люди трішки більше робили для інших не дивлячись на свої корисливі мотиви, світ би змінився швидко на краще і не було б того до чого ми зараз прийшли в державі.» -  Михайло Турок.

Крім величезного стажу юридичної, а в особливості адвокатської діяльності Михайло Іванович є творчою натурою. Написав безліч  віршів та статей, деякі з них  хоч і в гумористичному жанрі, але настільки реалістично передають  справжнє лице життєвих ситуацій та внутрішню душу нашого суспільства. Видав уже дві власні збірки та історичну книгу під назвами : «Й запах хліба й смак води» та «Краса й багатство – речі плинні», історичну книгу про рідне місто «Свалява».

У Ваш ювілей хочемо побажати не тривожити серце печалями, радувати душу посмішками рідних та друзів. Нехай життя буде щедрим на приємні моменти, а у родині панує затишок і добробут. Нехай Ваша мудрість і творча наснага стануть запорукою нових звершень, бажання підкорювати наукові та освітянські вершини ніколи не згасне, а добрі справи принесуть Вам благо і щастя!

1

Користуючись нагодою Район.Свалява  дарує імениннику вітальну пісню:

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024