Мелодія району: п'ять мотивуючих композицій від діджея Віталія Меллеша

31 Грудня 2020, 17:00
1692

Джордж Еліот якось сказав: «Життя, здається, йде без зусиль, коли я наповнений музикою». Музика надихає, підтримує, надає крила та змушує душу плакати або ж сміятись.

У нашій рубриці «Мелодія Району» ми будемо дізнаватися, як «звучить» кожен куточок нашого краю. Свалявчани розповідатимуть про ті мелодії, які їх надихають.

Сьогодні про свої музичні вподобання розповість талановита людина, що здійснює публічне відтворення записаних на звукові носії музичних творів зі зміною - Віталій Меллеш. 

- Оскільки я - меломан, в мене дуже багато улюблених пісень. Все залежить від настрою. Музика - це невід’ємна частина мого життя, як в повсякденності так в роботі. Вона може мене як надихати, давати енергію, так і заглибити в спогади.

На пропозицію назвати п’ять улюблених композицій, Віталій із радістю погодився і додав, що ці пісні є важливою частинку певного етапу в житті, і їх він готовий слухати завжди. 

Отож, оцінюємо п’ять улюблених композицій від Віталія Меллеша:

1. Джо Бассен "Если б не было тебя"

 - Давня, але дуже прониклива лірична пісня. Всі ми хочемо по справжньому кохати та бути коханими, як це пишуть у книжках чи показують в кінофільмах. Бажаю всім знайти людину, якій ви зможете сказати слова, які написати в цій пісні..

2. Океан Ельзи "Друг"

- Пісня, яка нагадує юнацькі роки, викликає трохи смутку та приємні спогади, ось така послідовність протилежних почуттів.

3. Moby "Natural Blues"

4. Birdy Wings (Nu:Logic Remix)

- Я називаю його "весняний трек". Тому що, під час його прослуховування в середні ніби все розквітає ... Дуже піднесений трек, як для мене.

5. Queen "The Show Must Go On"

- Нема сил? Опускаються руки? Все не так, як ти того хотів?... Коли все йде шкереберть, включаю цю пісню, стискаю руки в кулак та дію далі... Після чого так і хочеш  зробити так, щоб твоє шоу продовжувалось .... The show must go on,my friends. Coming soon...

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024