Як для справжніх принцес: де придбати оригінальні сукні для маленьких свалявчанок

03 Листопада 2020, 18:19
2990

Упродовж 20 років торгова марка «Darling» тішить українських та закордонних наречених сукнями з особливими історіями за індивідуальним дизайном. Зараз же дизайнерки та кравчині активно опановують ще й нову нішу – пошиття дитячих суконь.

Кажуть, така робота – не лише про одяг, а ще й про непідробні щирі враження та постійне відчуття створеного свята. Про те, як знову і знову на їхніх очах здійснюється чиясь мрія відчути себе принцесою, феєю або героїнею улюбленого мультика. І безцінний момент, коли майстриня бачить вогники в очах маляти та розуміє, – це саме те, що треба!



Процес пошиття дитячої сукні відрізняється від дорослої передусім емоціями. Розмова про сукню починається з того, яких персонажів книг чи мультфільмів любить дитина, які кольори подобаються, чий образ хотіла б приміряти. Улюбленцями дітей досі залишаються популярні ляльки LOL, Єдинороги, Феї та Дракони з однойменних мультиків, персонажі «Свинки Пеппи» та «Вінкс».

Також залишаються завжди актуальними класичні образи принцес із не дуже пишними А-силуетами та атласними тканинами, ближчими до повсякденного гардеробу. Часто їх шиють із акуратними вставками камінців або блискіток, щоб додати простому образу більшої святковості.



Куди ж одягати святкові сукні? У «Darling» переконані: не потрібно чекати вдалої нагоди, варто створювати її самим. День народження, весілля, прогулянка в парку, День міста, похід в магазин, просто гарний день – все це приводи одягти дитині сукню та максимально занурити її в атмосферу щасливого дитинства і свята.

«У нашому житті не вистачає свята, а дитинство насправді дуже коротке. Ми часто бережемо сукні у шафах для особливих випадків, а можна святково одягнути дитину навіть вдома. І хай обідає чи бавиться, як справжня принцеса!», – радять волинські дизайнерки.



Зараз тут працюють над випуском нової колекції для діток від народження і до 12 років (періоду, коли вони стають підлітками). Є також попередні колекції, сукні з яких можна одразу ж замовити. Якщо ж не знайшлося вашого розміру або душа прагне абсолютно унікальної сукні – її обіцяють пошити всього за кілька днів.



Також можна замовити сімейні комплекти. Наприклад, однакові сукні для мами та донечки і хустинку в тон для тата. Або ж навіть схожі сукні для всіх жінок у родині!

«Якось у нас була велика родина – всього 12 дітей, а в них уже теж свої діти. Ми знаємо їх багато років, спершу одягали в садочок, потім шили випускні сукні, згодом – весільні. А потім вони вже приводили своїх дітей. І коли вони всі одягають наші сукні та створюється цей особливий настрій – це найголовніші моменти у нашій професії», – розповідають у «Darling».

Кожне замовлення починається із розмови-консультації, де клієнти розповідають про свої бажання, показують для прикладу картинки. Важливо також, щоб не батьки вибирали сукню, яка подобається їм, а дитина теж була залучена до цього процесу, обирала фото. Коли малята відчувають, що від них так багато залежить у вирішенні питання, одразу вдається налагодити контакт.



«Велика родина, яка постійно збільшується» – так тут звикли бачити своїх клієнтів. Кажуть, найбільше щастя, коли вдається разом із сукнею подарувати ще й відчуття свята і тепла. Бо для торгової марки, яка 20 років береться за складні індивідуальні дизайни, головне, щоб їй довіряли та поверталися до неї знову і знову.

Придбати сукні можна у фейсбук-групі, або ж за телефоном 050 669 4164. Також є спільнота у Вайбер. Доставка Новою поштою або Укрпоштою.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39