Дитина під ялинку: сім’я Радь з Керецьок розповіли як назвуть синочка, який першим народився у Сваляві цього року

02 Січня 2023, 16:41
Дитина під ялинку: сім’я Радь з Керецьок розповіли як назвуть синочка, який першим народився у Сваляві цього року 10986
Дитина під ялинку: сім’я Радь з Керецьок розповіли як назвуть синочка, який першим народився у Сваляві цього року

Першою дитиною, яка народилася 1-го січня у Сваляві, став хлопчик. Він з’явився на світ о 7.40 ранку в пологовому відділені Свалявської міської лікарні. Для породіллі пані Марини це вже були четверті пологи. Хлопчик народився з вагою 3700 та ростом 55 см. Пологи приймала лікарка акушер-гінекологиня Мирослава Степанівна Лугова. Інтернет-видання Район.Свалява поспілкувалося із подружжям Радь з села Керецьки, яке радо розповіло про чергове родинне поповнення.  

– Ми виховуємо восьмирічного та семирічного синів, дворічну доньку, а ось четверте немовля нам дарував Бог, – розповідає матір Марина. 

– Синочок мав народитись під кінець січня, але вирішив скоріше (усміхається – авт.). 31-го грудня відчула перейми та попросила чоловіка відвезти мене до лікарні.

– Найцікавіше, що до ранку 1-го січня я був з дружиною в пологовому. Далі мусів їхати додому, аби відслужити недільну літургію в храмі, – продовжує чоловік, священник Іван Радь. – І тут вже на початку служби мені зателефонували, що народився син. Звичайно, що така звістка принесла велику радість. 

31-річна породілля задоволена обслуговуванням персоналу пологового відділення – оцінити рівень медичних послуг за всі чотири пологи справді було коли. У свою чергу, чоловік отець Іван зізнається, на пологах з дружиною ніколи не був присутній, бо ж тоді лікарям довелось би допомагати йому. 

– Самій спокійніше народжувати, – каже пані Марина. Версій щодо імені дитини мали багато, але все ж назвемо Миколкою на честь святого Миколая. Бабусі й дідусі щасливі, що онуків стає все більше. А виховуємо дітей так, аби піклувалися один за одного. 

– Старші діти настільки хотіли побачити братика в лікарні, що сьогодні прокинулися  раніше за мене, – сміється отець Іван. Дуже чекають маму з ним вдома. На Бога надію покладаємо та просимо за мир і спокій, аби діти були здорові,  за таких умов все буде добре. 

Інтернет-видання Район.Свалява зичить сім’ї Радь та немовляті злагоди, всіляких гараздів  й щасливої долі!

Сім'я Радь з дітьми.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024