Закарпатський письменник започаткував власний бренд

07 Травня 2022, 21:50
Свалявський письменник започаткував власний бренд 1013
Свалявський письменник започаткував власний бренд

Історія заснування бренду ANATOLIY MOLNAR бере початок з осені 2021 року, проте до його заснування автор йшов більше 5 років. За півроку з-під крила бренду вийшла книга віршів під назвою «Мій політ».

Також у місті Ужгород був відзнятий музичний відеокліп ASMA feat. Олександра Алмаші – «День без тебе...» (реж. Анатолій Молнар) та виготовлена перша сувенірна продукція. 

У майбутньому засновник планує започаткувати благодійний фонд під одноіменною назвою та зайнятись  допомогою молодим авторам, які прагнуть розвиватися на території України..

«Чому саме ANATOLIY MOLNAR? Напевно, через бажання бути собою, і не вигадувати собі додаткових імен та образів. Адже кожна людина є брендом, і кожна людина – неповторна. Бог нас створив для того, щоб бути собою. Тому ANATOLIY MOLNAR – це те, що відображає мене як митця, так і те, що я прагну донести до людей: бути тим, ким ви є, і не копіювати нікого», – розповідає засновник. 

Наразі автор готує до друку нову книгу і закликає митців не зупинятися у ці важкі часи та нести розвиток у нашу культуру на зло ворогу.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024