Мелодія району: ТОП-5 кращих виконавців Євробачення на думку пошановувача фестивалю Павла Гонди

12 Травня 2022, 15:25
Мелодія району: ТОП-5 кращих виконавців Євробачення на думку пошановувача фестивалю Павла Гонди 999
Мелодія району: ТОП-5 кращих виконавців Євробачення на думку пошановувача фестивалю Павла Гонди

Джордж Еліот якось сказав: «Життя, здається, йде без зусиль, коли я наповнений музикою». Музика надихає, підтримує, надає крила та змушує душу плакати або ж сміятись.

У нашій рубриці «Мелодія Району» ми дізнаємося, як «звучить» кожен куточок нашого краю. Свалявчани розповідатимуть про ті мелодії, які їх надихають. 

Сьогоднішнім героєм нашої рубрики стане свалявський кондитер Павло Гонда, який з дитинства слідкує та вивчає тренди пісенного конкурсу «Євробачення». Як розповідає Павло, останні п'ять років він вгадував переможців національного відбору. Тож ми вирішили дізнатися, які, на його думку, виступити артистів є найбільш знаковими для нього та чому.

Отже, 5 найкращих виступів виконавців на пісенному конкурсі «Євробачення» на думку Павла Гонди:

1. Jamala – 1944 (Ukraine)

Ця пісня – це крик душі народу. Як вперше почув її, відразу зрозумів – це переможна пісня. Пісня, яку Джамала співала душею за біль її народу.

2. Salvador Sobral – Amar Pelos Dois (Portugal)

Сальвадор виконав цю пісню спокійно, лірично, без пафоса. Просто заспівав. І тією простотою закохав у себе глядача. На мою думку, одна з найліричніших пісень.

3. Måneskin – Zitti E Buoni

Цей гурт з Італії. Минулого року вони перемогли, адже драйвові, рокерні і знають як завести публіку. Дуже пісня класна! Мені їх виконання дуже сподобалося.

4. Måns Zelmerlöw – Heroes 

Цього виконавця вибрав за простоту і легкість. Пісня для розбавлення сірих буднів і навіює на безтурботність та простоту.

Marija Šerifović – Molitva

Одна з найсильніших емоційних пісень. Пісня – поклик до молитви, а її виконання – то щось. Одна з моїх найулюбленіших пісень.

Також хочеться сказати декілька слів про гурт Kalush, який наразі представляє Україну на пісенному конкурсі Євробачення.

Чесно кажучи, перший раз я підтримував іншого виконавця. Зараз розумію,  що цього року мала їхати лиш ця група. Пісня чудова про маму. Виступ гурту файний. Простий, без зайвого аранжерування. Стали, заспівали, і лише на екрані змінювалися кадри. Хлопці – молодці: і промо концерти робили і допомагали на війні. Гарно вийшли ігри з очима та руками на задньому фоні.

Букмекери пророкують Україні зайняти перше місце чудовий показник. Шоу обіцяє буди цікавим. Чекаємо перемоги від Калуша. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024