Авторський бограч, закарпатська музика, фаєр-шоу: як відсвяткував 4-річчя один з найкращих санаторіїв Свалявщини

31 Серпня 2021, 10:03
Фото з місця події 981
Фото з місця події

Надзвичайно насиченим днем 25 серпня зміг похвалитися один з найкращих санаторіїв Закарпаття «Кришталеве Джерело». Саме цього дня оздоровчий комплекс гучно відсвяткував свою четверту  річницю з моменту його відновлення. Читайте також: Максимальний комфорт, природня краса і сучасні технології: чим пишається один з кращих санаторіїв Свалявщини

Керівництво санаторію потурбувалося, щоб кожен з відпочиваючих отримав свою дозу емоцій. 

Вже на вході гостей закладу зустрічали яскраво оформлені флористичні експозиції, які підкреслювали своїм зовнішнім виглядом настрій свята, що панувало по всій території.

Зранку найменших клієнтів санаторію очікувала ціла серія розваг: аквагрим, тематичний квест «Скарбами України», перегляд мультфільму в кінотеатрі, розважальні ігри та веселі танці від аніматорів «Just Dance».

Для дорослих гостей було представлено майстер-клас з приготування бограчу за авторським рецептом від шеф-кухаря санаторію Юрія Олійника.

Після завершення майстер-класу гості мали можливість скуштувати страву, яку так полюбляють на Закарпатті, насолоджуючись живим виконанням бадьорих мотивів від закарпатського етно-гурту «Гудацька Тайстра», що додав особливого колориту цьому святковому дню. Не обійшла стороною відпочиваючих і дегустація справжнього закарпатського вина, яке славиться своїм смаком на всю Україну.

Ним гості смакували на відкритиму повітрі, сидячи на справжніх «еко-стільчиках», виготовлених з тюків соломи.

Для охочих отримати фото на згадку було організовано фотозону на екологічну та народну тематику, адже в переддень свята відзначали також і День Незалежності України.

Після завершення дегустації гострого та надзвичайно смачного бограча на гостей очікував не менш смачний солодкий стіл з асортиментом свіжих фруктів, домашньої випічки, мінеральної водички, закарпатського коньяку та елітного алкоголю. 

Словом, тут кожен знайшов щось для себе.

На завершення вечору драйву та запальних танців додала хендлайнерка свята - відома виконавиця, переможниця музичного конкурсу «Хіт-конвеєр» від телеканалу М2 – SHAYRI. Саме вона більше години запалювала публіку своїми хітами.

Вже під вечір настрій гостям подарував діджей санаторію, який не давав відвідувачам сумувати ні на секунду. Тут звучали найкращі хіти, починаючи від 80-х років і закінчуючи сучасними композиціями, які знав майже кожен та охоче підспівував під час дискотеки. 

На завершення вечору перед санаторієм на гостей вже чекало справжнє «гаряче дійство» - виступ фаєр-шоу від театру вогню «Fire life», які просто взірвали публіку запалом та енергією.

Після фаєр-шоу приємну згадку про насичений день закріпив святковий феєрверк,  який не вщухав протягом п'яти хвилин.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024