На Свалявщині виступила відома українська реперка Alina Pash

11 Серпня 2021, 15:19
Alina Pash 3247
Alina Pash

Відома українська співачка, реперка, фіналістка шостого сезону вокального шоу «Х-Фактор», володарка музичних премій Jaqer Music Awards, YUNA, ELLE Style Award Alina Pash стала хедлайнеркою на еногастрономічному фестивалі «Дорога вина та смаку Закарпаття». Сотні гостей зібралися санаторії «Квітка полонини», що в селі Солочин на Свалявщині, аби посмакувати крафтовими стравами та подивитися виступи багатьох колективів.

Інтернет-виданню Район.Свалява Аліна Паш зізналася, що виступати на рідній землі для неї - це щось особливе, адже тут вона заряджається енергією:

— Тут надихає все: гори, повітря, люди, земля. В нашому краї є все необхідне, аби отримати свою дозу натхнення, свій заряд енергії перед тим як вирушити до столиці. Адже життя в столиці, як не як, вимотує морально та фізично. А тут - відпочинок, природа, рідні та близькі люди, з якими я давно не бачилась, - каже артистка.

Відвідувачі фестивалю залюбки споглядали за концертом Аліни, а молодь «відривалась» наповну. Адже енергія та емоції, які співачка проявляє в текстах та музиці, особливі та загадкові, - як розповів один з відвідучів концерту Роман. «І це змушує тебе рухатись і повністю віддатись музиці», - додає хлопець.

Виступає Alina Pash на Свалявщині вперше, проте цей вечір запамятається жителям Свалявщини ще надовго, адже подібного музичного шоу з елементами рідного закарпатського діалекту в цьому місті вони точно ще не бачили.

Про те, як відбувався концерт, пропонуємо переглянути у фоторепортажі від інтернет-видання Район.Свалява:

Фото: Анатолій Молнар

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024