Відома Свалявська співачка презентувала новий музичний сингл

06 Серпня 2021, 15:42
SHAYRI (справжнє ім'я Вікторія Бобаль) 4422
SHAYRI (справжнє ім'я Вікторія Бобаль)

Сьогодні, 6 серпня, відома Свалявська виконавиця SHAYRI, представила поціновувачам своєї творчості новий музичний сингл, котрий носить назву «Дві мене». Як описує співачка, ця пісня про дві протилежні особистості, які поєднуються в одній дівчині. Читайте також: Обличчя Району: молода і талановита співачка Shayri

Ці дві особистості - абсолютно різні, проте дівчина, будуючи відносини, намагається знайти між ними баланс і тим самим пропонує хлопцеві визначитися, яка частина її йому подобається більше. 

Одна частина - волелюбна, смілива, ризикова, схильна до авантюри. А інша - довірлива, вразлива, ніжна, постійна, віддана... Яка з них переможе покаже тільки час та справжня любов, — додає співачка.

Пропонуємо вашій увазі, п'ять основних фактів про нову композицію Вікторії Бобаль (SHAYRI) «Дві мене» ексклюзивно для інтернет-видання Район.Свалява:

1. Ідея пісні виникла під час спілкування співачки зі своїм менеджером. Як завжди, команда SHAYRI обговорювала свої плани на майбутнє, і будучи в пориві емоційних висловлювань думок, менеджер підмітив одну особливість SHAYRI і сказав їй : «У тобі наче дві тебе». Ця фраза і стала основним підґрунтям для створення треку.

2. Трек «Дві мене» написаний у стилі tech slap house. 

3. Запис пісні відбувався в проміжках між зйомками кліпу на трек «Маямі», який до речі, співачка невдовзі теж презентує.

Читайте також: Співачка зі Свалявщини презентувала новий музичний сингл

4. Сингл «Дві мене» - це вже десята робота SHAYRI.

5. Цей трек наживо вперше буде звучати на День Незалежності України 24 серпня в рідному місті співачки Сваляві, в санаторії «Кришталеве Джерело».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024