Музика, драйв, емоції: як у Сваляві виступали відомі гурти та виконавці

28 Червня 2021, 17:40
Фото з події 3289
Фото з події

Вчора, 27 червня, Свалява віддалась ритмам живої музики від виконавців відомих бендів. Такого дійста в місті не відбувалося з 2014 року, коли на сцені виступали гурт «Без обмежень», а своє 25 річчя відзначив свалявський рок-гурт «STRESS».

Запалювали публіку вчителі Свалявської дитячої школи мистецтв — скрипалька Дарина Цендра та вокалістка Ліліта Стегура, а також місцевий колоритний гурт Швалбах.

Фіналістка шоу «Х-фактор», співачка, телеведуча — Ірина Борисюк, яка привнесла в атмосферу свята народних мотивів і драйву, виконавши кавери відомих українських виконавців та світових шлягерів. 

Додав публіці гарного настрою учасник телешоу «Розсміши коміка» гуморист та музикант Петро Кушницький, який протягом години розповідав під мелодії відомих пісень різні жарти авторського задуму.

Під звуки скрипки, гітари та саксофону привніс свій настрій кавер-гурт «Eventime band», який виконував чи ненайпозитивніші кавери на світові хіти. 

Романтику та смачне акустичне звучання привіз з Мукачева відомий талановитий музикант і виконавець, учасник вокального шоу «Голос країни» — Сергій Паллаг, який виконав свої найкращі пісні для закоханих свалявчан. 

І на завершення вечору більше двох годин створювали незабутні спогади про цей день хендлайнери свята «Марина і компанія», які залишили за собою право завершити захід на нотах енергії, що охопила всіх присутніх. 

Після завершення концертної частини програми на свалявчан очікувала дискотека під відкритим небом. З колонок звучали хіти різних десятиліть в різних діджейських музичних колабораціях під оригінальне освітлення, яке лилося на людей в декількох яскравих відтінках. 

Під час концертної програми, організатори заходу провели, благодійну лотерею для збору коштів на лікування свалявчанки Марії Татач (діагноз Медуллобсластома), в якій розіграли між учасниками лотереї, «кошики здорового харчування». 

Задоволені свалявчани ще довго пам'ятатимуть цей позитивний вечір, адже роки пандемії наклали свій відбиток на стан людей.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024