Кухня на Районі: «Наполеон» у горщику
11 Квітня 2021, 17:16
1194
Кухня на Районі: «Наполеон» у горщику
За аналогією до ніжних коржів та смачного крему цю страву назвали так, як і всесвітньо відомий торт. Страва виходить дуже пікантна і ситна, – переконує Сім'я і Дім.
Інгредієнти:
300 г рибного філе, 1 жменя чорносливу, 2 морквини, 1–2 яйця, сіль, 200 мл вершків.
Приготування:
Моркву крупно потерти. Викладати шарами: морква, шар чорносливу (можна нарізати шматочками), шар риби, нарізаної шматочками (посолити), шар моркви, шар чорносливу, шар риби (посолити), останній шар – морква. Зробити заливку: збити виделкою яйце і вершки, посолити. Залити горщик і поставити в духовку на 30 хв (до готовності).
26/04/2024
Четвер
25.04.2024
18:26
16:50
09:07
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт