Кухня на Районі: «Наполеон» у горщику

11 Квітня 2021, 17:16
Кухня на Районі: «Наполеон» у горщику 1194
Кухня на Районі: «Наполеон» у горщику

За аналогією до ніжних коржів та смачного крему цю страву назвали так, як і всесвітньо відомий торт. Страва виходить дуже пікантна і ситна, – переконує Сім'я і Дім.

Інгредієнти:

300 г рибного філе, 1 жменя чорносливу, 2 морквини, 1–2 яйця, сіль, 200 мл вершків.

Приготування:

Моркву крупно потерти. Викладати шарами: морква, шар чорносливу (можна нарізати шматочками), шар риби, нарізаної шматочками (посолити), шар моркви, шар чорносливу, шар риби (посолити), останній шар – морква. Зробити заливку: збити виделкою яйце і вершки, посолити. Залити горщик і поставити в духовку на 30 хв (до готовності).

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024