Кухня на Районі: пісні картопляні котлети з яблуками

07 Квітня 2021, 11:00
1424

Страви з картоплі можна легко зробити оригінальною закускою за допомогою незвичайних та ніби не поєднуваних, на перший погляд, інгредієнтів.

Інгредієнти:
10 картоплин, 2 яблука, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 яйця, 2 ст. ложки борошна, 4 ст. ложки панірувальних сухарів, 3 – 4 ст. ложки топленого масла для смаження, сіль – до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю зварити в лушпинні, обібрати й пропустити через м’ясорубку.
  2. Вершкове масло розтерти з жовтками, змішати з картоплею, зі збитими (з содою) білками, борошном, натертими на тертці з великими отворами яблуками і посолити.
  3. Приготувати невеликі котлети, обкачати в сухарях й обсмажити з обох боків до світло-золотистого кольору на сильно розігрітій олії.
  4. Готові котлети покласти на таріль і прикрасити гілочками петрушки чи листочками салати. Подати зі сметаною чи з салатом із сирих овочів.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024