Кухня на Районі: Рибні котлети з консерви

20 Березня 2021, 16:55
1655

Цей рецепт дуже виручає у піст: у таких котлетах нема ні м’яса, ні яйця. Готуються зі звичайної рибної консерви і виходить смачно, – переконує Сім'я і Дім.

Інгредієнти:

3 консерви рибні, 150 г рису відвареного, 2 картоплини середні сирі, 1 морквина середня, 1 цибулина середня, 2 зубці часнику, манка. Сухарі для паніровки, куркума, спеції.

До риби додати відварений рис, терту на дрібній тертці сиру картоплю і моркву, цибулю та часник. Насамкінець додати манку (скільки вбере, щоб трималося купи), сіль та перець на смак. Формувати котлети, панірувати в сухарях.

Смажити в олії спочатку на сильному вогні з обох сторін до золотистої шкірочки, потім ще на маленькому вогні 2-3 хв до повної готовності.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024