Кухня на Районі: Рибні котлети з консерви
20 Березня 2021, 16:55
1655
Цей рецепт дуже виручає у піст: у таких котлетах нема ні м’яса, ні яйця. Готуються зі звичайної рибної консерви і виходить смачно, – переконує Сім'я і Дім.
Інгредієнти:
3 консерви рибні, 150 г рису відвареного, 2 картоплини середні сирі, 1 морквина середня, 1 цибулина середня, 2 зубці часнику, манка. Сухарі для паніровки, куркума, спеції.
До риби додати відварений рис, терту на дрібній тертці сиру картоплю і моркву, цибулю та часник. Насамкінець додати манку (скільки вбере, щоб трималося купи), сіль та перець на смак. Формувати котлети, панірувати в сухарях.
Смажити в олії спочатку на сильному вогні з обох сторін до золотистої шкірочки, потім ще на маленькому вогні 2-3 хв до повної готовності.
20/04/2024
П'ятниця
19.04.2024
13:54
13:17
11:04
09:12
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт