Мелодія району: 5 мотивуючих композицій від художниці та дизайнерки Ванди Дорош-Майор

10 Грудня 2020, 11:00
2019

Джордж Еліот якось сказав: «Життя, здається, йде без зусиль, коли я наповнений музикою». Музика надихає, підтримує, надає крила та змушує душу плакати або ж сміятись.

У нашій рубриці «Мелодія Району» ми будемо дізнаватися, як «звучить» кожен куточок нашого краю. Свалявчани розповідатимуть про ті мелодії, які їх надихають.

Сьогодні про свої музичні вподобання розповість художниця-живописець, графічна дизайнерка, викладачка образотворчого мистецтва в Свалявській дитячій школі мистецтв Ванда Дорош-Майор.

2

— Я обожнюю музику хоч і не являюся музикантом. Музика – це стан душі. Любов до неї мені привив батько. Він кайфував від усіляких старичків-рокерів (сміється,– авт.). Я з пелюшок слухала дідусів ZZ TOP та тому подібних, а потім виросла і знайшла собі чоловіка рокера (сміється,– авт.), тож мої музикальні експерименти продовжились. 

2

Я обожнюю музику, – з вогнем у очах розповідає Ванда. – Коли слухаю, то ніби занурююсь в її кожну нотку. А ще, коли нікого немає поруч, люблю співати. Зазвичай, це буває тоді, коли мию посуд, от тоді мені ніхто не заважає насолодитися нею (сміється,– авт.).

На пропозицію назвати п’ять улюблених композицій, дещо засмутилась, адже її плейлист налічує набагато більше пісень, які вона б назвала улюбленим. Тому вибір дався нелегко, але вона його зробила, отож, оцінюємо п’ять улюблених композицій від Ванди Дорош-Майор:

1. Michael Jackson «Earth song»

2. Faouzia «You don’t even know me»

3. Rag’n’Bone Man «Human»

4. The Hardkiss feat Monatik «Кобра»

5. БEZ ОБМЕЖЕНЬ «Зорі запалали»


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024