Мелодія Району: п’ять мотивуючих пісень красуні Наталії Тидір

17 Жовтня 2020, 21:00
4543

Джордж Еліот якось сказав: «Життя, здається, йде без зусиль, коли я наповнений музикою». Музика надихає, підтримує, надає крила та змушує душу плакати або ж сміятись.

У нашій рубриці «Мелодія Району» ми будемо дізнаватися, як «звучить» кожен куточок нашого краю. Свалявчани розповідатимуть про ті мелодії, які їх надихають.

Наталію Тидір знають як хорошу ученицю і переможницю багатьох олімпіад ще з часів школи, модель і актрису, яка об'їздила пів світу, знімалася в рекламі навіть з самим Джекі Чаном та була на обкладинках багатьох журналів. А ще вона – справжня меломанка! У плейлісті Наталії – найрізноманітніша музика від року до народних пісень.

«Музика – це те, що відносить тебе у якийсь зовсім інший вимір. Коли мурашки не тільки по всьому тілі, але й всередині. Це – ліки.

У мене був випадок, коли ще маленькою мала дуже сильну ангіну, високу температуру, а по телевізору був конкурс типу «Пісня Року». Ще Ягольник вів. Я дуже за Кузьму вболівала, і коли він виграв, то від усіх тих емоцій щастя я одужала!», – пригадує Наталія Тидір.

Красуня дійсно живе музикою і колись співала у шкільному та університетському хорі. Останній,  хор Київського Національного Лінгвістичного Університету, навіть виступав у Національному палаці мистецтв «Україна» – найбільшому концертному майданчику країни.

«Мій брат працював музичним журналістом і з дитинства «присадив» мене на якісну музику. У нас вдома були касети з автографами багатьох українських зірок, які він привозив з поїздок і концертів. Моїми улюбленими були касети ВВ «Гей, любо» і Скрябіна «Мова риб».

А першою піснею, яку я співала, був хіт Цоя «Белый снег, серый лёд». У мами був запис, де мені три роки і я її співаю напам'ять. І зараз можу», – сміється Наталія.

Також свалявчанка зізналася, що в університетському гуртожитку щовечора збиралися з хлопцями, які брали гітару, і до ранку могли співати. Вахтерша розганяла співаків-аматорів, а вони знову поверталися «під батарею» і далі співали.

Отож, п’ять мотивуючих пісень від красуні Наталії Тидір:

1. Вівальді «Чотири пори року»

2. Земфіра «Река»

3. Сальто Назад «О мамо»

4. Sting «The book of my life»

5. Оксана Муха «Шуміла ліщина»

Коментарі
18 Жовтня 2020, 14:11
ДУРНЯ! ДО ЧОГО ЦЯ РЕКЛАМА?
18 Жовтня 2020, 15:19
реклама чого? Вівальді чи ліщини? ))))
18 Жовтня 2020, 17:52
РЕКЛАМА СЕБЕ!
18 Жовтня 2020, 17:58
Наташа просто повіла, шо співала в хорі і яку музику любить. Де тут реклама? Не завідуй!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024