У Свалявську громаду вдруге за рік завітав Василь Вірастюк

29 Березня 2024, 14:34
У Свалявську громаду вдруге за рік завітав Василь Вірастюк 722
У Свалявську громаду вдруге за рік завітав Василь Вірастюк

У Свалявську громаду завітала «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк, щоб підтримати юні команди у фінальній битві другого етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Крайній раз Василь Вірастюк відвідував Свалявську громаду у червні минулого року. Тоді відомий спортсмен приїхав поспостерігати за змаганнями учнів закладів освіти Свалявської громади та вихованців Свалявської ДЮСШ, які брали участь у Спартакіаді на стадіоні «Авангард».

Під час заходу Вірастюк нагородив вихованку відділення легкої атлетики Свалявської ДЮСШ Аліну Головнич «Грамотою» за успішні старти на чемпіонатах України.

Спортсмен наголосив на важливості проведення змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та побажав закарпатській команді перемоги на всеукраїнському етапі.

Окрім Василя Вірастюка на спортивному дійстві були присутні й інші почесні гості, зокрема народний депутат України Михайло Лаба, депутат обласної ради Володимир Суботовський, директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Марʼяна Марусинець, в.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець та депутат Свалявської міської ради Андрій Гуледза.

Наприкінці заходу охочі могли сфотографуватися із зіркою українського спорту та взяти автограф. 

Також було оголошено переможців фінальної битви другого етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу.

Ними стали команда Стройненської гімназії Свалявської міської ради та юнаки Свалявського закладу загальної середньої освіти №3 Свалявської міської ради.

Ці команди крокуватимуть у наступний етап змагань.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024