Steelseries: інноваційний вибір для музики та ігор

28 Березня 2024, 13:32
Steelseries: інноваційний вибір для музики та ігор Реклама 134
Steelseries: інноваційний вибір для музики та ігор

Музика супроводжує людей щодня. Щоб відволіктися від повсякденних справ, можна зануритись у прослуховування пісень. Серед накладних та повнорозмірних навушників, які здатні допомогти в цьому, варто звернути увагу на виробника Steelseries. Ось декілька причин, чому вони виділяються в мелодійному та ігровому світі. 

                                                     Чому навушники Steelseries настільки круті

Компанія Steelseries відома на ринку з 2001 року. Виробництво різноманітних аксесуарів для геймерів зосереджене на заводах Європи та Азії. Головний офіс розташовано в Данії. Широкий асортимент пропонують у магазинах. Крім високої якості, користувачам припадуть до душі ціни на навушники Steelseries, які створені для справжніх меломанів.

 Аксесуарам притаманна комфортна інноваційна регульована конструкція. Наголів'я виконано зі сталі для лижних окулярів. Через м'який матеріал AirWave добре циркулює повітря, тож він не заважає багатогодинному використанню. Додаткова амортизація та алюмінієві вставки роблять пристрої надійними й зручними. Програмне забезпечення дає змогу налаштувати корисні функції:

  • Об'ємний звук — передавання аудіодоріжки фільму, серіалу, відеогри з усіх сторін, як у кінотеатрі.
  • Резервація мікрофона — запасний пристрій у пакуванні.
  • Додаткові параметри навушників — регулятор гучності, знімні остеофон та кабель.

Опір — один із головних показників звучання. Якщо навушники підключити до плеєра чи телефону, показник не має перевищувати 32 Ом. Опір до 120 Ом підходить для відтворення комп’ютерних ігор. Підключають пристрої TWS бездротовим способом. Радіонавушники та з дротовим під’єднанням також не залишаються без уваги. Двосторонній мікрофон ClearCast дозволяє записувати голос та пригнічувати шуми на рівні студійних пристроїв. Преміальні динаміки з магнітами високої густини відтворюють Hi-Res звук до 40 000 Гц, що вдвічі більше за стандарт. Зручною функцією є керування мікрофоном і регулювання гучності прямо з гарнітури.

                                                           Як доглядати за навушниками

Аби гарнітура довго прослужила, потрібно за нею доглядати. Після використання треба протирати пристрій, очищати блок драйвера від сірки та іншого бруду. Спочатку необхідно зняти накладки та обробити антисептиком за допомогою ватного диска. Варто зазначити, що виготовляються вони зі шкіри, шкірзамінника, поролону, текстилю, що не заважає процесу очищення. Так само дезінфікується сітка приладу. Іншим диском протирають корпус і дроти. Треба пильнувати, аби вони не плуталися та не псувалися. Потім слід розкласти складники приладу на сухій серветці та дати їм висохнути впродовж декількох годин. Круті навушники Steelseries будуть якісно відтворювати звуки та переносити в дивовижний світ ігор за належного використання й догляду. Варто поквапитися та вибрати модель, яка припаде до душі.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024