У Свалявській громаді відбулась товариська зустріч боксерів зі Львову та Сваляви

05 Вересня 2023, 11:57
У Свалявській громаді відбулась товариська зустріч боксерів зі Львову та Сваляви 923
У Свалявській громаді відбулась товариська зустріч боксерів зі Львову та Сваляви

Минулої суботи у спортзалі місцевого боксерського клубу «Сокіл» відбулась товариська зустріч між ГО ДЮСТ «Сокіл» та БК «Шкіряна рукавичка» з міста Львів. 

«Зустріч організували задля обміну досвідом та популяризації такого виду спорту як бокс», – розповів тренер БК «СОКІЛ» Євгеній Ковальчук.

Участь товариському турнірі всього взяло 22 спортсменів. На урочисте відкриття завітав і депутат Свалявської міської ради Андрій Гуледза:

«Спорт - це важка робота, спорт - це витримка, спорт - це фолософія. Людина, яка займається спортом мислиться інакше, розуміє, що правильно, а що ні. Саме завдяки спорту у нас виростає здорова нація українців. А завдяки такій нації ми тримаємо удар від російського агресора, і обов'язково переможемо», – зазначив депутат.

На початку спортивного івенту Євгеній Ковальчук також нагородив почесного гостя Подякою від БК «СОКІЛ» та подякував за підтримку спортсменів Свалявщини. А наприкінці зустрічі – завдяки підтримці Андрія Георгійовича Гуледзи кожен спорстмен був нагороджений медалями та грамотами. 

«Тільки завдяки ЗСУ, які обороняють Україну – ми маємо можливість виховувати спортивний дух у підростаючого покоління», – підсумували організатори заходу.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024