Кредит готівкою: як оформити, вигоди

15 Червня 2023, 06:00
Кредит готівкою: як оформити, вигоди 232
Кредит готівкою: як оформити, вигоди

Зіткнулися з необхідністю отримати гроші прямо зараз, коли заощаджень не лишилося, а до зарплати ще довго? Така ситуація добре знайома майже кожному. Необхідність у термінових витратах з’являється, коли потрібно зробити ремонт, відновити пошкоджене авто, пройти курс лікування. У цих випадках гарним рішенням стане кредит готівкою від Банку Львів.

Ця пропозиція передбачає надання клієнту позики на певну суму, яку він повинен повернути у визначений термін. Ці гроші він отримує готівкою на руки або на свою банківську картку. Кредит зручний тому, що для його оформлення не потрібна довідка про доходи. Заявку схвалюють, навіть якщо клієнт не працює офіційно.

Як отримати кредит і користуватися ним

Пропозиція від Банку Львів зручна саме тому, що для отримання коштів не потрібні ніякі додаткові дії. Якщо клієнт після надання грошей буде точно дотримуватися графіку платежів і робити щомісячні внески без затримок, жодних проблем не виникне. Щоб отримати кредит готівкою, потрібно подати заявку онлайн, заповнивши всі поля.

За допомогою калькулятора на сайті Банку Львів можна зручно й швидко розрахувати суму щомісячного платежу, щоб оцінити свої фінансові можливості. Ця інформація дозволить зрозуміти, чи варто скористатися позикою. Після подачі заявки потрібно дочекатися дзвінка від менеджера банку. Це буде коротка бесіда, яка не займе багато часу, – у процесі треба з’ясувати всі питання стосовно кредиту.

Після схвалення заявки клієнт отримує гроші на банківську картку чи іншим зручним для нього способом. Для погашення заборгованості достатньо вносити платежі точно за графіком, не обов’язково завжди тільки мінімальні, можна й більше. Дозволяється закрити борг достроково, до того ж розірвання договору після його укладення доступне протягом 14 днів. Для цього достатньо сплатити відсотки за період користування кредитними коштами.

Чим зручна готівкова позика: основні переваги

Коли гроші потрібні терміново, але позичати немає бажання (чи ні до кого звертатися), оптимальним рішенням стане саме такий кредит. Щоб не стикатися з проблемами, отримавши його, важливо вчасно робити платежі, передбачені за складеним графіком. У разі фінансових складнощів про це краще заздалегідь попередити менеджера, щоб знайти оптимальне рішення.

Для швидкого погашення проблемної заборгованості фахівець може змінити суми щомісячних платежів або, наприклад, запропонувати реструктуризацію. Так чи інакше, але вирішити проблему швидше вдасться лише в тому разі, якщо вчасно повідомити про неї. Позика має свої переваги:

  • можливість отримати суму до 150 тисяч гривень. Розмір кредиту залежить від рівня доходів, наявності офіційної роботи та інших факторів;
  • дострокове погашення. У такому разі клієнту не доведеться додатково сплачувати пеню або штраф;
  • будь-яке цільове використання готівки. Можна отримати гроші на картку й витрачати їх як завгодно.

Позика надається на термін до 4 років. Оформити її дуже просто з мінімальним набором документів.

Джерело: Сайт www.banklviv.com.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024