Свалявчан запрошують долучитись до Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Я досліджую цей світ»

06 Червня 2023, 12:35
Свалявчан запрошують долучитись до Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Я досліджую цей світ» 725
Свалявчан запрошують долучитись до Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Я досліджую цей світ»

До 15 червня надсилайте малюнки ваших дітей 4–10 років у межах творчого конкурсу щодо протидії туберкульозу та отримайте подарунки.

Вчіться разом зі своєю дитиною піклуватися про здоров’я та беріть участь у всеукраїнському конкурсі малюнків «Я досліджую цей світ». Про це повідомляє Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Основне завдання — творчо зобразити бачення турботи, свого здоров’я та захисту близьких за мотивами мультфільму «Стань дослідником». У ньому діти дізнаються більше про туберкульоз, зміцнення імунітету та правила здорового життя. Подивіться разом із дитиною всі серії перед тим, як малювати: 

Серія 1. «Хитрий туберкульоз»

Серія 2 «Суперсила-імунітет»

Серія 3. «Правила здорового життя»

Переможці конкурсу отримають набори для малювання.

До участі приймаємо малюнки від дітей 4–10 років. Надсилайте їх на адресу: [email protected] до 15 червня 2023 р. включно. У темі листа вкажіть прізвище, ім’я автора/-ки та назву малюнка.

У самому листі також вкажіть вік дитини, область і місто проживання, номер телефону одного з батьків. Якісне фото чи скан малюнка надішліть вкладеним файлом (не в тілі повідомлення). 

Конкурсна комісія оцінюватиме: 

творчий задум автора/-ки;

ілюстрацію теми турботи;

оригінальність;

емоційність роботи.

Організатори оголосять імена переможців конкурсу 20 червня на Facebook-сторінці ГО «Інтерньюз-Україна» та окремим листом на електронні адреси учасників. 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту Лілії Степченко [email protected].

Проєкт реалізовано Партнерством «Зупинимо туберкульоз. Україна», секретаріатом якого є ВБО «Конвіктус Україна». Проєкт реалізовано завдяки щирій підтримці американського народу, наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) шляхом фінансування проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні». Проєкт є відповідальністю авторів та не обов'язково відображає погляди USAID чи уряду Сполучених Штатів Америки. 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024