Бізнес з SMS API — це легко та зручно

18 Травня 2023, 15:44
Бізнес з SMS API — це легко та зручно 225
Бізнес з SMS API — це легко та зручно

Поява коротких текстових повідомлень значно спростила спілкування. Їх дуже активно почали використовувати в бізнесі для комунікацій з клієнтами. Але розсилка з телефона не дуже зручна. Крім того, потребує додаткових витрат та не завжди ефективна. Для бізнесу більш вигідним варіантом є сервіс розсилки SMS через API.

На що здатен SMS API?

SMS API — це програмне забезпечення, що контактує з іншими мережами за допомогою інтернету та може працювати з короткими текстовими повідомленнями за встановленим алгоритмом.

API працює з повідомленнями різного типу. Зазвичай налаштування дозволяють автоматично виконувати певну функцію у відповідь на дію клієнта. Завдяки програмному забезпеченню можна створити:

  • повідомлення-сповіщення, нагадування;
  • повідомлення з текстом підтвердженням (верифікація);
  • рекламні розсилки.

Інтеграція з різними системами

Програмне забезпечення інтегрується зі стандартними бізнес-системами. Це дозволяє керувати повідомленнями, користуючись єдиною робочою платформою.

Групові розсилки

Завдяки простим діям можна налаштувати автоматичну розсилку повідомлень сотням користувачів. Нагадати клієнту про обов'язковий платіж, повідомити про прибуття машини або замовлення, розповісти про нові акції — більше не проблема. Повідомлення автоматично буде відправлено у заданий час.

Автоматизація

Завдяки сучасному програмному забезпеченню компанія може скоротити витрати на утримання співробітників. Адже система повністю автоматизована та працює з мінімальним втручанням людини.

Налаштування перевідправки

Систему можна налаштувати таким чином, щоб спочатку йшла розсилка по найбільш бюджетних каналах. І тільки за відсутності можливостей доставити повідомлення цим шляхом, його відправляють за дорожчою адресою. Це допомагає заощаджувати кошти компанії.

Відстеження

У будь-яку мить можна дізнатися статус кожного повідомлення. SMS API збирає та зберігає звіти про доставлення.

Планування

Систему можна налаштувати таким чином, щоб повідомлення відправлялось клієнту за певних обставин. Наприклад, програма здатна розсилати привітання з Днем народження або іншими святами.

Налаштування двофакторної авторизації

Завдяки розсилці СМС кодів стає можливим надавати доступ до сервісу максимально безпечно. Також можливе налаштування підтвердження дії на сайті або в застосунку за допомогою повідомлення.

Гнучкі налаштування

Система має безліч налаштувань, що дозволяє перетворити її на ідеальний інструмент для кожного бізнесу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024