Свалявська школа Масарика отримала навчальну літературу від чеських партнерів

17 Травня 2023, 16:58
Свалявська школа Масарика отримала навчальну літературу від чеських партнерів 503
Свалявська школа Масарика отримала навчальну літературу від чеських партнерів

Книги, які допоможуть учням краще вивчати чеську мову та літературу подарували друзі Закарпаття із Краю Височіна Свалявській ЗОШ №1. 

Відтак у рамках робочої поїздки на Свалявщину книги передали виконуючий повноваження голови Закарпатської облради Василь Дем’янчук та керуюча справами облради Мирослава Ливч.  

Серед презентованих книг – посібники для вчителів та художня література для учнів молодших та старших класів.

Посадовці облради відвідали й  Обласний будинок дитини, де оглянули хід робіт із облаштування спеціальних для реабілітації пацієнтів приміщень та ліфта. Такі реконструкції вкрай важливі для закладу, оскільки є необхідною умовою для контактування із НСЗУ на пакет із надання реабілітаційних послуг.  

Також депутати облради ознайомилися із будівельними роботами у гуртожитку Свалявського будівельного ліцею та модульних будиночках, які розташовані на його території. Тут роботи на завершальній стадії. 

На порядку денному – обробка фасаду гуртожитку, облаштування відмосток навколо будівлі та встановлення водостічної системи по периметру покрівлі. Тут же заплановано облаштування дитячого майданчика. Кошти на ці потреби вже виділено із обласного бюджету.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024