У Сваляві наведуть лад на цвинтарі, де поховані Герої, які загинули у війні з росією

17 Травня 2023, 16:28
У Сваляві наведуть лад на цвинтарі, де поховані Герої, які загинули у війні з росією 903
У Сваляві наведуть лад на цвинтарі, де поховані Герої, які загинули у війні з росією

На цвинтарі, де поховані Герої зі Сваляви, які загинули внаслідок російської агресії проти України, наведуть лад та облаштують дорогу.

Про це стало відомо на зустрічі представників Свалявської міської ради, членів Громадської ради та депутатів з рідними полеглих у війні бійців, яка відбулась сьогодні, 17 травня, у стінах міськради.

Одним із основних питань, які турбують родичів, стала проблема благоустрою цвинтаря та належний догляд за територією, яка потребує ретельного догляду. Депутати міської ради Андрій Гуледза і Роман Годя звернулися до заступника Свалявського міського голови Михайла Поповича з  проханням, аби стан цвинтаря постійно прибирався відповідними службами. 

Михайло Попович пообіцяв, що свалявський «комунал» буде частіше виконувати всі необхідні роботи по підтримці порядку на місці поховання Героїв. Також будуть прибрані могили військових з інших областей, які з тих чи інших причин  поховані на території Сваляви, адже їхні родичі знаходяться далеко і не мають змоги постійно приїжджати і доглядати за могилами.

Окрім цього, як повідомив чиновник, вже розпочались роботи по облаштуванню дороги, яка веде до цвинтаря, тож незабаром, після того, як буде облаштовано водостоки, її приведуть у належний стан, щоб рідні та близькі могли вільно приходити та віддавати шану та пам’ять Героям.

За матеріалами інтернет-видання Район.Свалява
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024