Швидкість і безпека нових шин Continental

19 Лютого 2023, 14:25
Швидкість і безпека нових шин Continental 336
Швидкість і безпека нових шин Continental

Водіння на хорошій швидкості дає відчути всі переваги вашого авто. Для таких випробувань потрібна гума, здатна забезпечити впевнене зчеплення, швидке гальмування і розгін, хороший контакт з дорожнім полотном незалежно від його якості. Всіма цими перевагами володіє новинка від Continental-PremiumContact 7. Сьоме покоління шин отримало ряд удосконалень в порівнянні з попередніми моделями серії.

Сьоме покоління лінійки призначене для машин з двигуном внутрішнього згоряння, електрокарів і гібридних авто. Модель отримала ряд поліпшень, в тому числі, в конструкції, складі компаунда, дизайні протекторного малюнка.

Візитною карткою літньої гуми Continental PremiumContact 7 стало чудове зчеплення і керованість на сухому і мокрому покритті. Домогтися таких результатів вдалося, завдяки адаптивному протекторному малюнку, який буквально підлаштовується під дорожні умови, швидкість і стиль водіння. Унікальна формула компаунда, створеного за технологією RedChili, забезпечує надійне зчеплення і гальмування навіть без обкатки і прогріву гуми. Виробники роблять на цьому особливий акцент, адже в попередніх поколіннях лінійки такого нововведення не було.

Преміальна гума Continental PremiumContact 7 отримала асиметричний малюнок протектора, що складається з декількох функціональних зон. Ефективний дизайн бічних зон включає великі блоки і закриті дренажні прорізи. Вони відповідають за впевнену стійкість під час опадів і швидке відведення вологи з плями контакту. Покришка практично не схильна до аквапланування. Центральне ребро жорсткості дозволяє домогтися курсової стійкості в різних швидкісних режимах, сприяє швидкому гальмуванню і розгону.

Шини Continental PremiumContact 7 вийшли на ринок в широкому спектрі типорозмірів. Підібрати правильний комплект за вигідною ціною допоможе інтернет-магазин Інфошина. На сайті представлені тільки оригінальні товари з гарантією від виробників. Якщо в процесі підбору у вас виникнуть питання, ви завжди можете перенаправити їх консультантам магазина.

Слід також зазначити, що Continental PremiumContact 7 відрізняється зниженим опором коченню, що означає оптимізацію витрати палива на користь автовласника. Ця особливість, в поєднанні з витривалістю і хорошою вантажопідйомністю, робить покришки Континенталь відмінним варіантом не тільки для звичайних авто, але і для електрокарів.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024