Подорож до країн Європи на автобусі

15 Лютого 2023, 15:20
Подорож до країн Європи на автобусі 350
Подорож до країн Європи на автобусі

Європа завжди була бажаним напрямком для подорожі завдяки своїй різноманітності. У ці часи, вона стає не просто туристичним місцем для нас, а й надійним притулком і захисником. Багато європейських країн відкриті для українців, тож спланувати подорож на автобусі – зараз просто як ніколи.

Автобусні рейси до багатьох Європейських країн

Якщо ви міркуєте, як відвідати ваших родичів за кордоном, або ставите собі запитання, чи можна потрапити в Європу на автобусі, якщо ваші думки переповнює бажання купити білети в європу, не відкладайте їх. Завдяки розвитку транспортного сполучення між Україною та іншими країнами, ви зможете швидко організувати свою подорож на автобусі. Це найбільш популярний та доступний спосіб подорожувати на сьогоднішній день. Надійний перевізник Ticket Bus Travel має в своєму розпорядженні комфортабельні автобуси з великою кількістю місць і різноманітні напрямки рейсів до Європи. Вам залишається лише обрати зручні для вас дати і замовити квитки. Подорожувати автобусом до Європи зараз досить зручно, тому що вони спеціально обладнанні для подорожей на великі відстані.

На що можна очікувати, купуючи квитки у Ticket Bus Travel:

  • комфортабельні, чисті салони;
  • розкладні ергономічні сидіння;
  • наявність індивідуальних кондиціонерів;
  • USB-вихід для підзарядки гаджетів;
  • зручні вбиральні;
  • ввічливий персонал та обережні водії;
  • Wi-Fi, щоб залишатися на зв’язку упродовж подорожі;

Переваги скористатися автобусним перевізником

У компанії Ticket Bus Travel є зручний і зрозумілий сайт на якому ви зможете перевірити наявність квитків та усі доступні напрямки для подорожі. Потрібно лише заповнити поля з датами, місцем виїзду та місцем прибуття. Придбати квитки також можна на сайті або у міських касах. Якщо ви ніколи не подорожували, то зателефонувавши до офісу компанії, ви отримаєте від менеджерів детальну інформацію про курсування автобусів, міста з яких вони відправляються, час у дорозі та інші хвилюючі вас питання стосовно поїздки. При купівлі білетів на сайті перевізника ви можете пройти реєстрацію та отримувати накопичувальну знижку у розмірі 6% від вартості квитка. Також після реєстрації вам буде доступний особистий кабінет, в якому будуть відображатися ваші подорожі.

Перевізник ще надає знижку для людей похилого віку (від 60-ти років) у розмірі 10% від вартості квитка, дітям від 4-х до 12-ти років – 20% та дітям до 4-х років – 100%, при наявності вільного місця для сидіння.

Завдяки всім цим перевагам ваша подорож буде зручною, а ви зможете насолодитись гарними краєвидами по дорозі до вашого місця призначення.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024