Свалявський музикант допоможе освідчитися закоханим на сцені Дніпропетровської філармонії

09 Лютого 2023, 14:15
Свалявський музикант допоможе освідчитися закоханим на сцені Дніпропетровської філармонії 1152
Свалявський музикант допоможе освідчитися закоханим на сцені Дніпропетровської філармонії

Симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії, керівником якого є уродженець Сваляви Віктор Плоскіна, готує для дніпрян велику концертну програму з нагоди Дня святого Валентина. 

У інтерв'ю одному з місцевих телеканалів наш талановитий земляк розповів про особливості цьогорічного концерту у Дніпрі:

«У нас є декілька пар, які під час концерту виявили бажання освідчитися у коханні прямо на сцені. Це й стане родзинкою нашого вечора», – зазначив музикант.

Диригент оркестру вважає, що закоханість є найголовнішим нашим почуттям, і потрібно, щоб людина була постійно в щось закохана, адже це дає наснагу на життя.

Під такою егідою на 12 лютого готують театральне дійство на головній сцені Дніпропетровської філармонії, аби подарувати жителям міста відголосок мирного часу та атмосферу закоханості у життя.

«Програма концерту скаладатиметься таким чином, щоб підкреслити лінію закоханості та лінію кохання. Плануємо виконати твір Джорджа Гершвіна «Американець в Парижі» та «Другий танець» – Маркуса, це великий і дуже гарний твір. Реалізувати задум нам допоможуть солісти національної опери України Тетяна Ганіна та Дмитро Бичев», – підсумував наш земляк.

Більше деталей з підготовки до концерту дивіться у відесюжеті 9 каналу:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024