Курси програмування для дітей: куди записати дитину

05 Лютого 2023, 16:40
Курси програмування для дітей: куди записати дитину 289
Курси програмування для дітей: куди записати дитину

Не секрет, що навчання відіграє вкрай важливу роль в житті людини. Особливо актуальним це питання є для дітей, адже освіта – це своєрідна підготовка до дорослого життя. Однак в цьому випадку не варто обмежуватися однією тільки школою. Додаткові заняття для дитини – класна ідея.

Але мова йде не про додаткову підготовку з математики чи, приміром, англійської. Індивідуальні курси програмування для дітей – це, напевно, найкраще рішення батьків, адже таким чином чадо опановуватиме основи однієї з найпрестижніших професій сьогодення.

З цього випливає питання: А де саме можна записати дитину на таке навчання? Ідеальне рішення – українська онлайн-школа https://excklusiveit.com/, яка пропонує якісне навчання за сучасними методиками та ефективними учбовими програмами.

Детальніше про дитячі курси програмування в онлайн-школі Excklusiveit

Ця ІТ-школа пропонує дуже цікаві та інформативні онлайн-курси для дітей від 8 до 17 років, які розроблені таким чином, щоб навчальний процес викликав в учня живий інтерес до програмування та спонукав до подальшого руху у цей бік.

Програма навчання від Excklusiveit розділена на два основні напрямки:

  • Перший – ознайомчий. На цьому етапі учні ретельно вивчають комп’ютер, розглядають його основні частини та можливості, а затим – створюють різноманітні ігри на Roblox чи Scratch;
  • Другий – практичний. Мова йде про навчання за конкретним тематичним курсом (наприклад, створення сайтів, додатків тощо). Ключова ціль навчання на цьому етапі – набути вміння застосовувати теорію на практиці.

Тривалість одного уроку складає 60 хвилин. Що ж стосується інтенсивності навчання, можна обрати своїй дитині найбільш підхожий варіант – 4, 8, 16 чи 32 заняття.

Зверніть увагу: чим більше уроків ви вибираєте, тим вигіднішою буде вартість навчання.

Що ж стосується, власне, самих курсів, для дитини можна обрати наступні напрямки:

  • Roblox та Scratch програмування;
  • Створення сайтів на Django та ігор на Kodu Online;
  • Програмування на Python.

Крім того, активно розвиваються й інші навчальні курси: монтаж відео, просування каналів, сторінок в соцмережах, налаштування таргетингової та контекстної реклами тощо.

Професії, зв’язані зі сферою ІТ, зараз є дуже затребуваними, і така тенденція зберігатиметься і у майбутньому. Саме тому розпочати підготовку в цій галузі з юних років – це перший вагомий крок на шляху до опанування професії з стабільним і високим доходом. Батьки, майте це на увазі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024