У Свалявському відділенні Укрпошти розповіли, як безкоштовно отримати LED-лампочки

31 Січня 2023, 13:19
У Свалявському відділенні Укрпошти розповіли, як безкоштовно отримати LED-лампочки 964
У Свалявському відділенні Укрпошти розповіли, як безкоштовно отримати LED-лампочки

У інтернеті вже давно блукає інформація про те, що закарпатці можуть безоплатно обміняти старі лампи розжарювання на економні у найближчому відділенні Укрпошти.

Читайте також: Обміняти старі лампи на LED: коли і як це зможуть зробити жителі Закарпаття

Для цього на Закарпатську область передбачили близько 566 тисяч ламп.

Світлодіодні лампи можна отримати лише один раз, обмінявши їх у розрахунку 5 на 5 в одні руки.

Наші журналісти вирішили дізнатися особисто, коли у Свалявському відділенні Укрпошти з'явиться можливість обмінятися старі лампи на нові.

«Наразі до нас у відділення прибули нові LED-лампи, які чекають на обмін. Але дозволу на це поки ні у нас, ні у Мукачівському відділенні Укрпошти немає. З 30 січня обмін стартував в Ужгороді, ми поки в режимі очікування. Хоч люди запитують дуже часто», – прокоментувала ситуацію керівниця відділення Жанна Островка.

Також, за словами жінки, відповідні дозволи очікують у відділеннях пошти по селах колишнього Свалявського району, де теж будуть здійснюватися виїзди з пунктами видачі лампочок. 

«Лампи будуть провіряти на наявність робочого стану прямо у відділеннях. Про те, коли стартуватиме обмін лампочок, повідомимо одразу, як тільки отримаємо розпорядження»,  – зазначила Жанна Островка.

Для того, аби отримати лампочки, потрібно мати при собі ідентифікаційний код та паспорт. Також обмін можна буде здійснити через додаток ДІЯ.

Читайте також: Подати заяву про обмін лампочок можна в Дії

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024