У Свалявській піцерії випекли 600 піц на підтримку ЗСУ: кошти вже передали волонтерам

23 Січня 2023, 15:32
Свалявська піцерія випекла 600 піц на підтримку ЗСУ: кошти передали волонтерам 1115
Свалявська піцерія випекла 600 піц на підтримку ЗСУ: кошти передали волонтерам

Власник свалявської піцерії «Chicago» Іван Бідзіля передає 5 гривень з кожної проданої піци на підтримку ЗСУ.

Журналісти інтернет-видання Район.Свалява поспілкувалися з ініціативним підприємцем про акцію «Піца, що наближає до перемоги», аби дізнатися більше деталей про започатковану ним акцію.

Іване, не так давно ми побачили в інтернеті, на вашій фейсбук сторінці інформацію про те, що ви започаткували смачну благодійну акцію для наших ЗСУ, а вже сьогодні передали перші кошти до БО «Свалявський рух опору». Скільки часу минуло та скільки вже вдалося виручити грошей?

– З початку акції, пройшло тільки тиждень. За цей час нам вдалося виготовити близько 600 піц, а в сумі вдалося зібрати 3000 гривень, які сьогодні передав волонтерці Ельвірі Бунді зі Свалявського руху опору.

На що спрямують ці кошти? 

– Наскільки мені відомо їх використають на придбання тепловізорів для двох підрозділів, де служать наші свалявські бійці, а вартість необхідних приладів складає 4000 €. 

Як відреагували ваші працівники на пропозицію передати частину коштів на ЗСУ? 

– Дуже цікавий момент я помітив, що мої працівники тепер з більшою гордістю виконують роботу знаючи, що частина грошей іде на нашу армію. Так само і клієнти відчувають, що частина їх грошей з придбаної піци йде для ЗСУ, а це мотивує їх приходити знову.

Які акції діють у вашому закладі для діючих військових? 

– У нашому закладі діє знижка – 10% для всіх, хто приходить у формі ЗСУ. Знижка розповсюджена на всі замовлення з нашого меню. 

До якої години можна зробити замовлення?

– Під час військового стану ми працюєм з 10:00 до 22:00.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39