У Свалявському центрі надання первинної медико-санітарної допомоги тривають ремонтні роботи. ВІДЕО

16 Січня 2023, 16:19
У Свалявському центрі надання первинної медико-санітарної допомоги тривають ремонтні роботи. ВІДЕО 1557
У Свалявському центрі надання первинної медико-санітарної допомоги тривають ремонтні роботи. ВІДЕО

У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Свалявської міської ради проводяться ремонтні роботи фойє, коридорів, кабінетів та інших приміщень на першому поверсі.

Будівлю колишньої поліклініки чимало жителів громади пам'ятають із часу, коли вона була введена в експлуатацію, тобто такою, якою вона була впродовж кількох десятиліть, з типовими для тогочасних закладів охорони здоров’я ознаками.

Рішення провести капітальний ремонт у центрі було прийняте ще в 2022 році, тоді ж і була виготовлена тендерна документація.

«Зараз облаштовані кабінети з сучасними меблями, ресепшн теж буде сучасний. Цей капітальний ремонт дасть нам покращення перебування пацієнтів і покращення робочих місць для лікарів і медперсоналу. Наразі роботи виконано на 70%. Ще потребуємо доробити другий поверх. Плануємо до кінця березня закінчити», – прокоментувала очільниця Свалявського КНП ЦПМСД Аліна Габрон.

 

«Попри те, що зараз важкий час, у Свалявській міськраді завдяки злагодженій роботі з депутатським корпусом і платникам податків можемо це робити. Кращі умови сприятимуть  обслуговуванню мешканців нашої громади, бо завжди приємно зайти в приміщення, де комфортно, тепло, затишно і де будуть надаватися якісні та професійні послуги, що вимагає сьогодення. Радує що у свалявській громаді почали робитися такі капітальні ремонти, бо до цього таких високих показників не було», – зазначила очільниця міськради Мирослава Скрипинець.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024