Змішувачі для ванни: тренди 2023 року

15 Січня 2023, 15:00
Змішувачі для ванни: тренди 2023 року 629
Змішувачі для ванни: тренди 2023 року

Коли планується ремонт квартири, особливу увагу власники приділяють саме ванній кімнаті і в цьому немає нічого дивного. Як показала практика, якщо у ванній виконано якісний ремонт, це автоматично підвищує вартість усієї квартири. Змішувач із впевненістю можна назвати головним елементом будь-якої ванної кімнати, але сьогодні їх настільки багато, що іноді буває складно зробити вибір. Саме час ознайомитись із трендами 2023 року, які допоможуть визначитися з оптимальним варіантом.

Які змішувачі для ванни варто вибрати у 2023 році?

Якщо говорити про найпоширеніший дизайнерський стиль у 2023 році, ним є мінімалізм. З кожним роком все більше власників квартир роблять вибір на користь практичних виробів, які при цьому виглядають презентабельно та наділені високотехнологічними функціями.

Затребуваними залишаються одноважільні моделі, які є втіленням мінімалізму. Саме вони зарекомендували себе як найпопулярніше сантехнічне обладнання. Адекватна ціна, простота установки, легкість використання - це лише частина переваг, які характерні для одноважільних змішувачів.

Що стосується кольору, у 2023 році у тренді буде матовий чорний відтінок https://imperiyasantehniki.com/ua/santehnika/smesiteli/chernyj-chernyj-matovyj.html. Для домовласників це означає відразу кілька переваг. Такий колір чудово справляється із завданням приховування бруду та плям, а також сприяє створенню легкого контрасту та майже завжди гармонійно виглядає в інтер'єрі. Чорний відомий як універсальний та елегантний колір – це символ простоти та функціональності. Саме тому його все частіше використовують у сучасному дизайні.

Найкращим матеріалом для змішувачів у 2023 році залишається латунь. Вже протягом кількох десятків років саме цей матеріал утримує лідируючі позиції та не залишає шансів аналогам. Він приваблює не лише своєю довговічністю, а й презентабельним зовнішнім виглядом.

Не слід забувати про важливість високотехнологічних функцій. Знадобилося досить багато часу, щоб сучасні технології нарешті дісталися сантехнічного обладнання. Завдяки їм суттєво підвищується комфорт від прийняття водних процедур. Йдеться про аератори, термостати, безконтактні функції і так далі - обов'язково зверніть увагу на них під час вибору змішувача.

Що потрібно знати, плануючи придбання змішувача для ванни?

Існують різні способи, як можна швидко підібрати потрібну модель. Хтось рекомендує акцентувати увагу на вазі та відмовитися від легких виробів. Інші рекомендують враховувати матеріал внутрішньої частини кранів. На окрему увагу заслуговує:

  • Наявність сітчастого аератора. Він необхідний для створення рівного щільного струменя води та зниження його витрати.
  • Простота ремонту. Важливо переконатися в наявності картриджів, кран-буксів, які мають властивість швидко зношуватися та виходити з ладу.
  • Комплектація. Відмінно, коли в комплекті йде не тільки все необхідне для встановлення та використання змішувача, а й корисні елементи декору.

Ознайомитись та купити змішувач можна в інтернет-магазині «Імперія Сантехніки». Тут не важко знайти трендові моделі від світових виробників. Менеджери завжди готові проконсультувати і відповісти на запитання, що цікавлять клієнта, а також допомогти з вибором.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024