Приватна клініка Біляка. Історія створення Клініки

14 Січня 2023, 13:21
Приватна клініка Біляка. Історія створення Клініки 372
Приватна клініка Біляка. Історія створення Клініки

Історія створення Клініки

Клініка Біляка – медичний заклад в Ужгороді, який завдячує своєму створенню заслуженому лікарю України Біляку Степану Томовичу. Він має багаторічний досвід роботи в хірургії, урології та гінекології, провів тисячі операцій, зокрема першим застосував лапароскопічну технологію оперативного втручання (здійснив видалення сечового міхура).

Цей досвід Степан Томович вирішив конвертувати у створення власного приватного медичного закладу, який тепер має його ім’я. Але самостійно він би не зміг впоратись, тому до роботи була залучена команда спеціалістів, які пройшли стажування у кращих медичних закладах Америки. Також було закуплене лапароскопічне обладнання «Страйкер» американського виробництва.

Які переваги має Клініка Біляка

Медичний заклад в Ужгороді з 1992 року до сьогодення вийшов на передові позиції медичного ринку України. Це вдалось зробити завдяки наступним діям:

  • запровадженню новітніх лікувальних стандартів;
  • постійному вдосконаленню навичок лікарів;
  • закупівлі сучасного діагностичного та лікувального обладнання;
  • формуванню лікарняних палат за світовими стандартами;
  • об’єднанню медичної та духовної складової.

Лікарі переймають досвід колег з Європи та усього світу, після чого інтегрують його у лікувальний процес. Клініка Біляка задає в Україні стандарти лікування гінекологічних, онкологічних, урологічних хвороб. Також акцент робиться на індивідуальному підході до кожного пацієнта, тому що неможливо вилікувати усіх відвідувачів клініки одним методом.

Перед призначенням операції пацієнт проходить ретельне діагностичне обстеження. Якщо є така можливість, хворобу намагаються вилікувати консервативним шляхом, а до оперативного втручання вдаються у крайніх випадках.

За якими напрямками працює Клініка Біляка

У Клініці Біляка здійснюють різні види оперативних втручань, які об’єднує один момент – вони проходять через проколи на тілі, а не великі розтини. Тому можна проводити видалення кіст, дроблення каменів у нирках, резекцію злоякісних або доброякісних пухлин, видалення органів з мінімальними ризиками та швидким відновленням.

Лапароскопія проводиться під відеоконтролем, втрата крові буде мінімальною, застосовується загальний наркоз, а завдяки невеличкому розміру проколів пацієнт проводить небагато часу у стаціонарі, після чого може продовжити відновлення вдома. Лапароскопічний напрямок дозволяє назавжди забути про шрами та рубці на тілі, які все життя нагадували людині про виконання відкритих операцій і погіршували естетичний вигляд шкіри.

Джерело: bilyak.com.ua.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024