Три великих «плюси» теплових завіс для промислових приміщень

28 Грудня 2022, 19:45
Три великих «плюси» теплових завіс для промислових приміщень 310
Три великих «плюси» теплових завіс для промислових приміщень

Протягом дня двері у будівлях комерційного та промислового призначення відкривають та закривають безліч разів. Через це взимку виникають втрати тепла, а літом кондиціонери працюють з перевантаженням. Від цього страждає персонал та з’являються додаткові витрати. Розв’яже проблему теплова завіса «Термія». Після її встановлення умови в приміщенні поліпшаться.

Як працює обладнання та для чого призначене

Теплова завіса — це пристрій, який створює потужний потік нагрітого або холодного повітря, в залежності від пори року. Він запобігає проникненню повітря з вулиці та не випускає тепло або прохолоду назовні. Тепло створює теплообмінник, який бере повітря з приміщення та нагріває його, а потім випускає назад. Прилад живиться від електромережі. Існують вертикальні моделі «колони» та горизонтальні, які розташовують під стелею. Також є універсальні пристрої, які можна монтувати в будь-якому положенні.

Встановлена у промисловому приміщенні теплова завіса «Термія»:

  • взимку забезпечує обігрів та запобігає тепловтраті;
  • влітку зберігає прохолоду та підвищує ефективність кондиціонування;
  • цілий рік перешкоджає утворенню протягів;
  • захищає від пилу та сторонніх запахів з вулиці.

Обладнання створює стабільний мікроклімат у приміщенні, з оптимальною температурою та вологістю. Теплова завіса має безліч переваг, але можна виділити три найголовніших.

Можливість заощадження на комунальних витратах

Вартість придбання та монтажу теплової завіси повністю виправдана подальшою економією. По-перше, вона запобігає тепловтратам, що допомагає економити на опаленні. Бар’єр, який створює теплова завіса, не впускає холодне повітря з вулиці та не випускає тепло через вікна або відкриті двері.

По-друге, пристрій ощадливо використовує електроенергію. Теплова завіса має декілька режимів потужності. Система фіксує температуру повітря у приміщенні. При охолодженні вона автоматично вмикається, при досягненні потрібного температурного режиму вимикається. Вбудований таймер також дозволяє налаштувати час роботи теплової завіси упродовж доби.

Зручність монтажу та експлуатації

Встановити обладнання можна швидко та легко після ознайомлення з інструкцією. Деякі потужні моделі для промислових приміщень мають чималі габарити та вагу, тому при монтажі знадобиться підтримка помічників.

Теплову завісу використовують у будь-яку пору року, у приміщеннях різних розмірів. Вона може працювати у суворих умовах, не боїться перепадів температур та високої вологості. Пристрій має просту та зрозумілу систему керування з вбудованої панелі або пульту.

Безпечність на високому рівні

Різні моделі теплових завіс виготовляють з металу з антикорозійним покриттям або з міцного пластику. Вони мають теплообмінники закритого типу. Кріплення витримують велику вагу. Тому обладнання надійне та безпечне. Повітря на виході має помірну температуру, через що неможливо отримати опіки. Сучасні опалювальні пристрої захищені від перегріву.

Виробники пропонують як дорогі моделі, так і помірні за вартістю. Якісну теплову завісу можна вибрати в будь-якій ціновій категорії.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024