Свалявчанин, якого вкотре спіймали на наркозлочині, проведе за ґратами більше двох років

14 Грудня 2022, 10:24
Свалявчанин, який вчергове попався на наркозлочині проведе за ґратами більше двох років 1261
Свалявчанин, який вчергове попався на наркозлочині проведе за ґратами більше двох років

За публічного обвинувачення Воловецького відділу прокуратури мешканця Сваляви засуджено до позбавлення волі на 2 роки 6 місяців за незаконне придбання і зберігання наркотиків.

Чоловік вчинив правопорушення через кілька місяців після того, як був засуджений за аналогічне до обмеження волі зі встановленням річного іспитового строку. 

У судовому засіданні начальник відділу окружної прокуратури довів, що закарпатець незаконно придбав макову соломку, що відноситься до опіатів і є особливо небезпечним наркотиком. 

Чоловіка зупинили для проведення огляду у с. Нижні Ворота та виявили, що при собі він зберігав вказану наркотичну речовину. Трапилося це у вересні поточного року.

Обвинувачений визнав провину у скоєному. Вступ вироку в законну силу очікується.

Для довідки: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024