Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита відзначив свалявських волонтерів з нагоди професійного свята

06 Грудня 2022, 15:37
Голова ОВА Віктор Микита відзначив свалявських волонтерів з нагоди професійного свята 1246
Голова ОВА Віктор Микита відзначив свалявських волонтерів з нагоди професійного свята

5 грудня у стінах Закарпатської обласної ради відзначили закарпатських волонтерів з нагоди професійного свята.

Серед тих, кого нагородили грамотами та відзнаками свалявська волонтерка, головна координаторка БО «Свалявський рух опору» Ельвіра Бунда та волонтер благодійного фонду «Допоможи Україні сьогодні» Валерій Бігун.

З вітальними словами до небайдужих закарпатців, які обрали волонтерство способом свого життя, звернулися голова обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова облради Володимир Чубірко та Олена Шуляк, заступниця голови Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування при Президентові України.

З нагоди свята у приміщенні обласної ради відзнаки Закарпатської ОВА та Закарпатської облради вручено десяткам волонтерів із різних куточків області. 

«Ви — небайдужі, сміливі, жертовні і рішучі люди з великої літери. І це не перебільшення, адже, починаючи з 2014 року такий спосіб життя, який ви ведете, зберіг в Україні тисячі життів, зігрів, нагодував, допоміг одужати нашим землякам, які опинилися у скрутних обставинах. Волонтери першими прийшли на допомогу державі і почали забезпечення українських військових не лише спорядженням, але й засобами спостереження та іншими побутовими речами. На ваших плечах тримався затишок тих українців, які були змушені втікати від війни на Захід України, у тому числі у нашу область. А ще ви надихаєте робити добрі справи. Надихаєте їздити у зону бойових дій, залучати допомогу від іноземних партнерів і теж трохи відчувати себе волонтерами. Спасибі вам за це і низький уклін. Разом — переможемо, разом відбудуємо Україну!», — звернувся до волонтерів Володимир Чубірко.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024