Свалявська підприємиця Ангеліна Курах увійшла до сотні кращих в Україні

05 Грудня 2022, 19:40
На фото: підприємиця Ангеліна Курах 5629
На фото: підприємиця Ангеліна Курах

Сввлявська підприємиця Ангеліна Курах, увійшла до «ТОП-100 українських підприємців, які працюють під час війни». Таку рубрику започаткував Всеукраїнський модний онлайн журнал VTrendi.com.ua

А зараз час знайомитись з пані Ангеліною та її салоном краси «Angel beauty studio»

Мене звати Ангеліна, я власниця салону краси «Angel beauty studio», який знаходиться в Закарпатській обл., м. Свалява, вул. Визволення, 19(2поверх). А також я є тренером міжнародної академії SVIATO-ACADEMY та майстром по перманентному макіяжу, – розповідає жінка.

Історія успішної свалявчанки розпочалася ще в 2019 році, коли жінка вирішила змінити професію і зайшла в б’юті індустрію. Підприємиця ніколи не думала, що це стане її найулюбленішою справою. 

Це велике щастя бачити задоволені обличчя клієнтів після перевтілення. Також є клієнти, яким я роблю брови безкоштовно (це люди, які перенесли онкологію, а також мами дітей-інвалідів). Потім я стала тренером найсучасніших та найпопулярнішої академії по перманенту SVIATO-ACADEMY, – згадує пані Ангеліна.

У кінці 2021 року Ангеліна зібрала команду майстрів б’юті індустрії і відкрила свою студію краси.

Наша унікальність в тому, що наші майстри постійно проходять навчання, підвищення кваліфікації і не стоять на місці. Ми одні в місті по такому розширеному переліку послуг + в нас є різні види апаратної косметології, – зазначає власниця салону.

Послуги «Angel beauty studio» призначені для всіх дівчат, жінок, а також тут є послуги і для сильної половини (чоловіків).

В такий складний для України час ми підтримуємо фінансово ЗСУ, а також займаємося благодійністю. Також в планах на майбутнє розширяти команду і масштабуватися – підсумувала підприємиця.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024