У Свалявській міській раді прокоментували чи встановлюватимуть цьогоріч новорічну ялинку

01 Грудня 2022, 15:49
У Свалявській міській раді прокоментували чи встановлюватимуть цьогоріч новорічну ялинку 2524
У Свалявській міській раді прокоментували чи встановлюватимуть цьогоріч новорічну ялинку

На Facebook сторінці Район.Свалява провели опитування серед місцевих жителів щодо того чи варто встановлювати новорічну ялинку в центрі Сваляви, цьогоріч.

 

Велика більшість читачів виступили проти публічного святкування нового року і зокрема про розміщення ялинки на території громади. І тільки декілька підписників висловили свою думку про ялинку, зокрема Yanusya Tatsey, пише:

Вважаю, що ялинка новорічна нехай буде встановлена, але без гірлянд. нехай краще буде тепло і світло у домівках. Бо енергію потрібно економити, але і не відбирати у дітей казкове дитинство.

І все ж таки наші журналісти вирішили дізнатися чи буде цьогоріч у Сваляві ялинка. Для цього ми звернулися за коментарем до в.о. Свалявського міського голови Мирослави Скрипинець:

Станом на сьогодні, ні одна громада на Закарпатті не встановлюватиме новорічну ялинку. Не виключенням стала і наша громада. На Україні йде повномасштабна війна, де щодня гинуть сотні українців. Новорічну ялинку ми встановимо однозначно, але вже після перемоги над російською ордою. Тоді наша ялинка світитиме по-особливому яскраво!, – зазначила очільниця громади.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024