Що таке тревел спінінг?

04 Листопада 2022, 10:00
Що таке тревел спінінг? 579
Що таке тревел спінінг?

Зізнайтеся, Ви не один раз замислювалися про те, щоб купити тревел спінінг. У багатоскладових вудилищах є безліч переваг, основною з яких є зручність та вартість транспортування, особливо, якщо мова йде про авіа перельоти.

Також багаточастинники стали дуже популярними серед любителів лову невеликого хижака в межах міста, які добираються до місця лову громадським транспортом і, тим більше на велосипедах. Ідеальним варіантом для таких умов буде японський спінінг Tict Minimalism Liberte, що складається з чотирьох або п'яти секцій, залежно від моделі. Дуже чутливе, легке японське вудилище, у якому велика кількість стиків навіть відчувається. Збитий інструмент із повним відчуттям цілісності бланка у зібраному вигляді. Придбати такий японський тревел спінінг і багато інших можна в інтернет-магазині FISHING CLUB - ЯПОНСЬКІ СНАСТІ.

І найголовніше – тревел багаточастинники із заводу поставляються у жорстких тубусах чи напівжорстких кофрах, що дозволить не купувати додатково засоби для безпечного транспортування ваших улюблених вудок.

Вирушаєте на відпочинок з сім'єю або у відрядження за кордон по роботі – завжди приємно мати під рукою компактну снасть, за допомогою якої рано-вранці, поки сплять рідні або у вихідні, можна приділити улюбленому хобі кілька годин на річці або навіть на морському узбережжі. Приємно половити рибу, яку раніше бачив лише на картинках в Інтернеті чи відео в ЮТубі. Головне, заздалегідь почитати про місцеву іхтіофауну і ґрунтовно підготуватися до зустрічі із закордонними водними мешканцями. Особливо, якщо це сильна морська риба. Для цих умов краще підібрати потужний інструмент, який не згорнеться в бублик після першого клювання і зможе стримувати натиск трофейних екземплярів групера, барракуди або каранксу.

Якими бувають тревел спінінги?

Багаточастинні вудилища спінінгів бувають телескопічні і штекерні. Другі мають набагато більший попит завдяки своїй підвищеній надійності. І останнім часом практично всі виробники почали випускати саме штекерні моделі, доводячи мистецтво створювати багатоскладові вудки практично монолітними до краю. Сучасні технології виробництва дозволяють підганяти з'єднання до сотень часток міліметрів, що робить спінінги жорсткими і дзвінкими, на відміну від попередніх поколінь, які були глухими і сопливими за наявності великої кількості стиків.

Ловіть хорошими компактними японськими снастями та отримуйте колосальне задоволення на відпочинку або під час поїздок по роботі на великих відстанях від будинку та звичних місць лову хижої риби.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024