Які інноваційні технології використовуються у змішувачах Hansgrohe?

01 Листопада 2022, 15:10
Які інноваційні технології використовуються у змішувачах Hansgrohe? 227
Які інноваційні технології використовуються у змішувачах Hansgrohe?

Змішувач є невід'ємною складовою будь-якої раковини, душу, ванни. Саме за допомогою цього елемента сантехніки регулюється потік води, її температура. Не варто забувати й про декоративну функцію - красиві сучасні змішувачі стають вдалим доповненням кімнати та відмінно вписуються в інтер'єр. Саме тому до питання їх вибору необхідно підходити максимально відповідально.

Останнім часом все більше споживачів вибирають змішувачі Hansgrohe. Це продукція німецького бренду, який займається виробництвом надійного обладнання з використанням високоякісних матеріалів, довговічних комплектуючих та міцних механізмів.

Як з'явилася та розвивалася компанія Hansgrohe?

Датою заснування компанії є 1901 рік. Саме тоді в Німеччині Гансом Грое було відкрито невеликий цех, де вироблялися металеві наклепки. Батьки Ганса вважали, що він займатиметься ткацтвом, але серце талановитого німця лежало до іншого, тому він із головою поринув у власний бізнес.

За кілька років співробітники компанії почали виготовляти сантехнічне обладнання. В основному замовлення йшли від клієнтів з Берліна та Праги. Ханс мав трьох синів, які допомагали йому в бізнесі. Один із синів на ім'я Фрідріг вирішив зайнятися своєю справою і в 1936 році відкрив компанію Grohe.

Бренд Hansgrohe вплинув на розвиток сантехнічної галузі у всій Європі. Сьогодні він приваблює своїм клієнтоорієнтованим підходом, виготовленням високоякісної та надійної продукції за обґрунтованими цінами.

Головні переваги та технології змішувачів Hansgrohe

Як уже говорилося раніше, багато хто цінує змішувачі Hansgrohe в першу чергу за рахунок їхнього високого рівня якості та тривалого експлуатаційного терміну, при цьому на окрему увагу заслуговують інноваційні технології та функції, присутні в вищеописаних змішувачах. Мова йде про:

  • Саморегулюючі важелі CoolStart. Завдяки такому оснащенню є можливість виконання необхідної регуляції подачі води, що сприяє полегшенню експлуатації та економії електроенергії. Якщо важіль розташовується в центральній частині змішувача, відбувається автоматичне блокування включення проточного пристрою. У такому випадку можна користуватися лише холодною водою, а для відкриття теплої потрібно повернути важіль в інший бік. Блокатор обмежує поворот крана разом з важелем.
  • Інтуїтивні перемикачі води. Ця функція знаходиться під кнопкою Select. Завдяки цьому пристрою користувачу не потрібно довго регулювати воду для подачі потрібного напору.
  • Насичення води киснем за технологією AirPower, EcoSmart. За допомогою цього інноваційного обладнання вдається зменшити водоспоживання. Внаслідок цього з'явиться можливість економії грошей на воді з електроенергією. Як стверджують користувачі, завдяки такій технології споживання ресурсів скорочується більш ніж на половину.

Ознайомитись з великим асортиментом змішувачів Hansgrohe та вибрати для себе підходящий варіант ви завжди можете на сайті інтернет-магазину «Імперія Сантехніки». Тут продається виключно оригінальна продукція від світових брендів, що супроводжується гарантією. Менеджери компанії будуть раді проконсультувати, відповісти на питання, що вас цікавлять, допомогти з вибором.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024