Особливості роботизованих камер від Dahua

01 Листопада 2022, 15:00
Особливості роботизованих камер від Dahua 314
Особливості роботизованих камер від Dahua

Якщо ви шукаєте максимально надійне та ефективне обладнання, призначене для відеоспостереження за приміщеннями або територіями великого розміру, тоді ідеальне рішення – це роботизовані камери відеоспостереження Dahua.

Це багатофункціональне обладнання, в якому можна керувати напрямом об'єктива за допомогою смартфона або пульта. Функціонально вони можуть не тільки повертатися у певний напрямок, але й функції нахилу, масштабу тощо, щоб проводити максимально детальний моніторинг простору в режимі реального часу.

У чому переваги роботизованих камер відеоспостереження від Dahua?

Поворотна роботизована камера відеоспостереження від китайського бренду Dahua оснащується тими самими характеристиками, що й класичні камери – ви незмінно отримуєте якісну зйомку з високою деталізацією та кольоропередачею.

Чи здатні проводити зйомку вдень і вночі, т.к. в конструкції передбачено інфрачервоне підсвічування, важливо лише вибрати відповідну дальність пристрою. Зі смартфону можна керувати камерою, повертати, записувати важливі моменти і т.д. Якщо говорити про переваги камер відеоспостереження, можна зазначити:

  • широкий кут нахилу – можна повертати на 360 градусів, а нахиляти на 90 градусів, що унеможливлює «сліпі зони»;
  • цифрове збільшення та електронна стабілізація, завдяки чому підвищується стабільність та ефективність зйомки;
  • прискорений поворотний механізм, що полегшує процес зйомки;
  • можна дистанційно керувати обладнання, використовуючи програму в смартфоні;
  • чутливий датчик, який повідомлятиме, що хтось з'явився на об'єкті;
  • вбудовані аналітичні функції, які визначають вторгнення, розпізнають особи, визначають перетин лінії, визначає кількість людей;
  • є автоматичне оновлення установок поворотної камери та стан об'єктива після збою живлення.

Завдяки відмінним технічним характеристикам і великій кількості опцій керовані камери ідеально підходять для охорони офісів, стоянок, супермаркетів, розважальних та торгових центрів, промислових об'єктів. А широка різноманітність моделей сприяє тому, що гарантовано зможете вибрати відповідне рішення індивідуально для себе.

Різноманітність роботизованих камер Dahua

Роботизовані камери відеоспостереження здатні значно підвищити рівень захисту та безпеки об'єктів, що охороняються. При цьому представлені подібні камери в широкому розмаїтті. Для максимальної зручності вибору камери спостереження відрізняються характеристиками, від чого залежить їхнє місце встановлення, а також основне призначення. Наприклад, якщо роботизована камера відеоспостереження має бути встановлена на вулиці, тоді вибирається модель із міцним антивандальним корпусом та захистом від зовнішніх факторів.

У спеціалізованому магазині вам завжди допоможуть вибрати відповідну модель індивідуально для ваших цілей, яка працюватиме стабільно та ефективно.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024