Вибираємо золотий ланцюжок із підвіскою

23 Жовтня 2022, 11:15
Вибираємо золотий ланцюжок із підвіскою 368
Вибираємо золотий ланцюжок із підвіскою

Золоті ланцюжки з підвісками - універсальні ювелірні вироби, які можуть бути жіночими, чоловічими або дитячими.

Така прикраса може стати чудовим подарунком для дорогої людини. Золотий ланцюжок з підвіскою виглядає скромніше, ніж намисто, тому його можна використовувати не тільки для особливих подій, але і для повсякденного носіння. У подібних виробів може бути різна інкрустація, проба металу, форма, розміри та символізм.

Різновиди золотих ланцюжків з підвісками

На золотих ланцюжках з підвісками можуть встановлюватися різні за стилем кулони:

  1. Авангардні. Це сміливі та зухвалі кулони, які відрізняються яскравими кольорами, неординарними формами та великими розмірами.
  2. Золотий ланцюжок з фіанітами. Як правило, у дизайні таких кулонів вгадуються мотиви різних народів світу. Вони можуть складатися з таких “етнічних” матеріалів як дерево, шкіра, кераміка, напівдорогоцінне каміння, бісер, тканина тощо.
  3. Казуальні. Це прості, але приємні погляду кулони невеликих розмірів, які оптимально підходять як прикраси на кожен день. Через свою простоту, легкість та універсальність досить часто використовуються юними дівчатами.
  4. Золоті сережки з фіанітами. Кулон ділиться на дві половини, які утворюють одне ціле, якщо їх з'єднати. При цьому половинки носять дві різні людини, щоб підкреслити кохання чи дружбу. Найпоширеніший варіант – це дві половинки серця.
  5. Кулони в стилі ретро. Виглядають як старовинні прикраси та підходять любителям класики. Виглядають витончено, до їх складу часто входять велике каміння.
  6. Кулони-камеї. Це елегантні вінтажні прикраси з перламутру, порцеляни та інших екзотичних матеріалів, які не типові для сучасної ювелірної індустрії та моди в цілому.

Як правильно вибрати золотий ланцюжок для підвіски?

Вибираючи золотий ланцюжок для підвіски, потрібно звернути увагу на його вагу. Оптимальне співвідношення - 2:1 (тобто, кулон повинен важити вдвічі більше). Співвідношення 1:1 теж прийнятне. Головне, щоб ланцюг не важив більше кулона. Що стосується плетінь, то найкраще підійде звичайне якірне або панцирне плоске. Довжина залежатиме від того, на якій частині тіла ви хочете сконцентрувати увагу. Коротка прикраса підкреслить зону декольте, а довша — бюст. Довгі вироби рекомендуються власницям короткої шиї, але в той же час вони не мають сенсу, коли зона декольте закрита одягом. Якщо дотримуватися цих простих загальних правил, то можна не переживати, що ваш лук комусь здасться безглуздим.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024