Відійшов у вічність відомий свалявський митець

16 Жовтня 2022, 12:05
Відійшов у вічність відомий свалявський митець 489
Відійшов у вічність відомий свалявський митець

На 63-му році життя відійшов у вічність талановитий свалявський художник Леонід Ковач, – повідомили в Фейсбук-групі «Небайдужа Свалявщина». 

«Відійшов у вічність наш друг, колега, художник Леонід Ковач!!!  Активний діяч у розвитку Свалявщини, член спілки художників «Арт-Свалява». Жодну виставку не пропустив...  Спочивай з миром!!! Ти завжди залишишся у наших серцях!», – йдеться у дописі.  

«Леонід був неймовірним працелюбом, ентузіастом у справі розвитку Свалявщини мистецької. Жодна виставка, жоден пленер нашої творчої спілки не обходився без нього і його робіт. Він був надзвичайним життєлюбом: позитивним, радісним, усміхненим. Зламати його не змогла навіть важка хвороба, із якою художник боровся довго. Дуже довго. Таланту його вклонялися поціновувачі живопису та образотворчого мистецтва не тільки на Закарпатті, але й закордоном. Воно й не дивно, адже у його роботах було стільки життєстверності! Та найбільший його дар – здатність бути Людиною. Відвертою. Хороброю. Милосердною. Таким його й пам'ятатимемо», – говорить про колегу голова регіонального мистецького осередку.

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024