Керівництво Закарпаття відзначило кращих вчителів Свалявщини

04 Жовтня 2022, 15:13
Фото: Закарпатська ОВА 945
Фото: Закарпатська ОВА

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко спільно з головою Закарпатської обласної державної адміністрації – начальником обласної військової адміністрації Віктором Микитою нагородили освітян та талановитих школярів краю, серед яких вчителі та очільники закладів Свалявщини, – повідомляє пресслужба Закарпатської ОВА.

Відтак, перші місця у своїх дисциплінах присвоєні таким свалявським педагогам: Метенько Діані – вчительці біології Дусинського закладу загальної середньої освіти Свалявської міської ради Мукачівського району та Власику Олександру  директору Свалявського професійного будівельного ліцею.

Повний список нагороджених педагогів ви можете переглянути тут.

«Відзначали освітян з різних частин Закарпаття: і тих, які працюють у територіальних громадах і працівників профтехучилищ та шкіл. Вважаю, що наші вчителі, багато з яких із перших днів російської агресії займалися волонтерством та прихистили українців, котрі тікали від війни у класах, де мали проводити заняття, повинні відчувати і розуміти, що влада і депутати облради їх підтримують. Коли ми сьогодні бачимо, що українці замість того, щоб втікати від мобілізації (як це відбувається у росіян), захищають свою державу і тримають різні фронти, то у цьому теж є елемент виховання та роль наших педагогів», — зауважив Володимир Чубірко. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024