Свалявська кондитерська взяла участь у міжнародній ярмарці Terra Madre 2022

03 Жовтня 2022, 11:53
На фото: власниця кондитерської «Mirella» - Мирослава Голонич 1754
На фото: власниця кондитерської «Mirella» - Мирослава Голонич

Cвалявська кондитерська «Mirella» взялась участь у міжнародній ярмарці Terra Madre 2022 в складі делегації України. Захід відбувався 22-26 вересня у Італії.

Як розповідає власниця кондитерської Мирослава Голонич, до події команда готувалась майже два місяці. 

— Понад 120 країн-учасниць на величезній території! Навіть не уявляю, скільки часу потрібно, щоб оглянути все це. Крім того, кожен регіон Італії був представлений великими павільйонами з десятками виробників, – поділилася враженнями власниця закладу.

Зрозуміти масштаб заходу можна наавіть переглянувши стенд, на якому маленькою позначкою на карті відзначені наші учасники. Сусідами українців були веселі філіппінці та японці.

Головними завданнями заходу було проведення майстер-класу по випічці кіфликів та майстер-класу на загальній Кухні «Терра Мадре» на тему «Реліквія зерна та натуральний хліб».

— Для представлення я обрала наш традиційний кукурудзяний богач по бабчиному рецепту та участь у офіційному представленні Атласу Ковчегу Смаку України, видання якого реалізоване Університетом Гастрономічних Наук Поленцо, до якого ми включені як номінанти зі своїми виробами - керечуном, гайошами зі сливовим лекварем та шкварковими погачами, – розповідає Мирослава.

Також українські учасники представили коровай у двох техніках та продукцію власного виробництва для дегустацій. 

— Ці дні мені подарували нові знайомства та досвід, купу вражень та позитивних емоцій. Зворушливо було постійно чути від відвідувачів слова підтримки нашому народу, побажання Перемоги та захоплення міцністю та силою волі українців. Forza Ukraina! Наш стенд мав неймовірний успіх, — ділиться враженнями Мирослава Голонич.

Далі буде...

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024