Навіщо потрібні камери відеоспостереження для вулиці?

21 Вересня 2022, 10:46
Навіщо потрібні камери відеоспостереження для вулиці? 1613
Навіщо потрібні камери відеоспостереження для вулиці?

Камери спостереження для вулиці – це надійне та ефективне обладнання, яке призначається для забезпечення безпеки у складних умовах експлуатації. За допомогою камер, які представлені на сайті: https://hikvision.co.ua/sistemy-videonablyudeniya/videonablyudenie-dlya-ulicy/ можна забезпечити безпеку по всьому периметру. Але розглянемо докладніше, для чого потрібні камери відеоспостереження для вулиці.

5 переваг використання камер відеоспостереження на вулиці

1. Відлякують грабіжників

Встановлена камера відеоспостереження на вулиці стане ефективним способом для відлякування грабіжників. За статистикою, понад 60% засуджених за крадіжки заявили, що якщо бачили на об'єкті камеру спостереження, це впливало на них рішення змінити об'єкт для крадіжки. Це доведений факт, що видима вулична камера спостереження змусить зловмисника переглянути рішення проникнути у власність, т.к. з високою часткою ймовірністю потрапить за ґрати.

2. Наявність інформації у тому, що заходив об'єкт

Якщо буде встановлена камера відеоспостереження з виходом в інтернет, то ви першим дізнаєтеся про те, що хтось у вас на території. Є можливість встановлювати лінії безпосередньо у налаштуваннях камери. Отримувати попередження можна безпосередньо на телефон, якщо спрацював датчик руху при вході на територію, що дає змогу вжити заходів та викликати поліцію.

3. Допоможе доглядати дітей

Зовнішня камера відеоспостереження допоможе уважно стежити за дітьми, доки ви працюєте всередині приміщення. Наприклад, ви можете приготувати вечерю, доки ваші діти гуляють. Ви завжди зможете переконатися в тому, що вони перебувають у безпеці та сміливо займатимуться своїми справами. У тому числі, можна стежити за дітьми, які грають на вулиці навіть далеко від дому – з будь-якої точки, де є доступ до інтернету.

4. Допоможуть користувачеві дізнатися, хто прийшов до будинку

Стандартно грабіжники проникають у будинки через парадні двері, незважаючи на поширений час про підсобні кімнати. Це означає, що камера зовнішнього відеоспостереження, яка відстежує вхідні двері, допоможе залишатися в курсі того, хто проходив через парадну. Як було зазначено, є можливість переглядати все це в режимі реального часу, перебуваючи на іншому континенті, наприклад, побачити, що прийшов кур'єр, коли діти повернулися зі школи і чи не з'явилися на території підозрілі особи.

5. Захист майна від зловмисників

Якщо ви звикли паркувати автомобіль біля під'їзної доріжки або на вулиці, її можна вкрасти. Камера зовнішнього відеоспостереження дозволить стежити за автомобілем та визначити спроби злому, щоб запобігти крадіжці транспортного засобу.

Висновок

Очевидно, що камера відеоспостереження на вулиці – це максимально ефективний та надійний спосіб забезпечити безпеку на об'єкті. У цей час необхідно враховувати і той факт, що таку високу ефективність зможуть забезпечити лише правильно вибрані камери відеоспостереження, які індивідуально адаптовані під ваші цілі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024