Міністр освіти і науки України відвідав Свалявський професійний будівельний ліцей

15 Вересня 2022, 13:26
Міністр освіти і науки України відвідав Свалявський професійний будівельний ліцей 2499
Міністр освіти і науки України відвідав Свалявський професійний будівельний ліцей

У межах робочої поїздки Закарпаттям міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відвідав Свалявський професійний будівельний ліцей, – повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Осередок бере участь у педагогічному експерименті регіонального рівня «Забезпечення якості підготовки майбутніх фахівців електротехнічного профілю в навчально-практичних центрах закладів професійної (професійно-технічної) освіти» у формі інноваційного віддаленого кластера «Електроімпульс» на період до 2024 року.

Навчальний процес у ліцеї забезпечують 42 педагогічні працівники. Загальна кількість учнів станом на 1 вересня становить 447 осіб. Основні замовники робітничих кадрів – ТОВ «Свалява-міськбуд», «Форшнер», «Мукачівський машинобудівний завод», «Ядзакі Україна», «Флекстронікс» та інші. 

Міністр поспілкувався з викладацьким складом і студентами ліцею. Також чільник освіти ознайомився з матеріально-технічною базою навчально-практичного центру електротехнічних технологій і НПЦ будівництва та дизайну, взяли участь у презентації роботизованої системи програми TED. 

Окремо обговорили питання безпеки під час навчального процесу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024