Свалявського боксера відзначив нагородою голова Закарпатської ОДА

26 Серпня 2022, 07:30
Свалявського боксера відзначив нагородою голова Закарпатської ОДА 1033
Свалявського боксера відзначив нагородою голова Закарпатської ОДА

25 серпня в стінах Закарпатської ОДА Віктором Микитою було відзначено грамотами чемпіонів Європи з боксу, які отримали золото та срібло цього року в Туреччині. Це троє закарпатців, один з яких свалявчанин Федір Деметер. Про це повідомляє Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

Уперше в історії на Чемпіонаті Європи з боксу перемогли одразу два українці, при цьому третій спортсмен став срібним призером змагань. Усі вони – вихованці закарпатської школи боксу. 

Мова про Владислава Железнова (вагова категорія до 57 кг), Федора Деметера (63 кг) та Олексія Татаренка (66 кг), які днями стали чемпіонами Європи.

Водночас хлопці встановили ще одне історичне досягнення: за підсумками Європейської першості найкращим боксером визнали Владислава Железнова.

Таким чином, збірна України з боксу виборола 14 медалей та стала другою у загальному заліку саме завдяки результатам закарпатських спортсменів. 

Відтак, очільник Закарпатської ОВА зустрівся з боксерами, тренерами та представниками Федерації боксу Закарпатської області. 

Дякую Вам за успіх. Попри воєнний стан ми будемо шукати можливості допомагати спорту всіх рівнів – від аматорського до спорту вищих досягнень, – зазначив Віктор Микита.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024