iPhone 14: що відомо про прийдешню новинку Apple

23 Серпня 2022, 10:40
iPhone 14: що відомо про прийдешню новинку Apple 866
iPhone 14: що відомо про прийдешню новинку Apple

Не встигли прихильники “яблучної” компанії натішитись крутезним “фішкам” Айфон 13, як купертинці вже натякнули на вихід наступної лінійки своїх смартфонів, які, за наявною інформацією, отримають чимало цікавих опцій та можливостей.

Чимало джерел говорять про те, що компанія Apple має намір презентувати iphone 14 pro max, як і решту моделей лінійки, вже 7 вересня. До речі, за інформацією американського видання Bloomberg, цього дня також будуть анонсовані й інші пристрої корпорації, зокрема нові годинники Apple Watch, планшети iPad та ноутбуки MacBook.

Що ж стосується стандартного чотирнадцятого iPhone, він практично не відрізнятиметься від попередньої моделі та збереже чипсет А15. Змінять хіба що розмір пристрою – до 6.7 дюйма.

Найбільші зміни стосуватимуться версій Pro. Тут купертинці підготоували безліч сюрпризів для своїх вірних прихильників.

Процесор

Достеменно не відомо, який саме чипсет отримає iPhone 14 Pro та Pro Max. проте в мережі Інтернет натякають, що це буде значно швидший та більш енергоефективний процесор, який блискавично справлятиметься із всіма задачами.

Камера

Подейкують, що купертинці найбільше уваги приділили фотоможливостям «яблучного» девайса. Мова йде про збільшений модуль камери, яка складатиметься з 48-мегапіксельного об’єктива з широким кутом огляду та 12-мегапіксельних телеоб’єктивів. Крім того, говорять і покращені можливості зйомки відео (підтримка роздільної здатності до 8к) та багато додаткових функцій.

Змінять і славнозвісний виріз на дисплеї, відтак екран матиме трохи більше робочого місця, аніж зазвичай.

Інші «фішки»

Смартфон iPhone 14 Pro, за інформацією журналістів, вирізняється такими новинками:

  • Апарат отримає стандартний роз’єм USB Type-C замість традиційного Lightning, який скоріш за все залишиться тільки в стандартній моделі;
  • Буде збільшено час роботи смартфона в автономному режимі;
  • Працюватиме на базі операційної системи iOS 16.

Де оформити попереднє замовлення

Якщо ви хочете стати одним з перших щасливих власників новенького iPhone 14, оформити попереднє замовлення гаджета можна на сайті інтернет-магазину tehnoezh.ua. В каталозі представлені всі можливі модифікації «чотирнадцятки», відтак кожен охочий зможе обрати підхожий для себе варіант та передзамовити його всього в декілька кліків.

Алгоритм оформлення досить простий: вказуємо своє ім’я та прізвище, контактний номер телефону та адресу електронної пошти – як тільки телефон з’явиться у продажу, менеджер магазину одразу ж зв’яжеться з вами щодо уточнення всіх деталей купівлі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024